Celebrity News

Premijerka prvi put o partnerki i sinu: Ana Brnabić otkriva šta sebi najviše zamera

Ana Brnabić, prva žena premijer u istoriji Srbije, otvoreno govori o tome kako i da li uspeva da uskladi emotivni život i obaveze koje ima prema svojoj poziciji i zemlji koju, kako kaže, voli svim srcem.

Premijerka prvi put o partnerki i sinu: Ana Brnabić otkriva šta sebi najviše zamera

Prva žena premijer u istoriji Srbije, Ana Brnabić prvi put otvoreno govori o svemu što je pretrpela zbog svog emotivnog izbora i funkcije koju nosi. Ujedno, ona otkriva i koliko obaveza sa sobom nosi funkcija predsednika Vlade, kao i koliko zbog toga ispašta njen privatni život.

- Moja funkcija je takva da ja svaku vrstu kritike moram da trpim, pa se trudim da okrenem drugi obraz i nastavim da radim svoj posao - počinje svoju ispovest za portal "Naj žena" Ana.

Premijerka Srbije ističe i da joj je funkcija u državnom vrhu promenila život iz korena, zbog čega gotovo da nema slobodnog vremena za svoju porodicu.

Pročitajte: O emotivnoj izabranici premijerke Ane Brnabić ne prestaje da se priča - Stil Milice Đurđić ostavlja bez daha (FOTO)

Ata Images

 

- Ne stižem dovoljno vremena da provodim sa svojom partnerkom, sa svojim sinom, majkom, bratom. Retko stignem da se kvalitetno vidim i sa prijateljima i to mi sve mnogo nedostaje. Zato sam beskrajno zahvalna svojoj porodici što imaju mnogo razumevanja za posao kojim se bavim - iskrena je ona.

Kako kaže, ipak, stalo joj je da za svoju zemlju uradi što više, pa žrtvu na privatnom planu podnosi sa osmehom:

- To mi je velika čast. Tako da sve ovo ima svoju drugu stranu medelje i benefit. Ja sam veliki patriota i  i dalje se kao dete radujem svakom našem uspehu i to mi daje energiju da uvek dajem više.

Komentari (0)

Loading