Celebrity News

RADNO NA IBICI: Nataša Bekvalac snima nove spotove, a EVO ko joj pravi društvo (FOTO)

Odmor Nataše i Kristine Bekvalac prava je sestrinska avantura na egzotičnoj destinaciji koja je pevačici jedna od omiljenih i uvek joj se rado vraća, ali ga provode pre svega radno, snimajući dva nova spota.

RADNO NA IBICI: Nataša Bekvalac snima nove spotove, a EVO ko joj pravi društvo (FOTO)

Novosadska barbika, kako je neretko zovu, Nataša Bekvalac, sa svojom sestrama stilistkinjom Kristinom Bekvalac i Tanjom Mrkić otputovala je nakon promocije svoje nove pesme, na jednu od najatraktivnijih svetskih destinacija, gde letuje svetska i domaća elita, kako bi snimila kadrove za svoja dva nova spota.

Naime, pevačica je stigla na Ibicu sa drugaricom i Tanjom, dok je Kristina imala poteškoća usled toga što joj je istekao pasoš, kako su preneli mediji. Međutim, Kristina je uspela da se pridruži ostatku ekipe zanosnih žena, te sada provode vreme u luksuzu i miru, dodirnute sunčevim zrakovima i okupane toplom morskom vodom, ali i radno, marljivo snimajući.

Pročitajte: Šta je istina u komplikovanom odnosu Nataše Bekvalac i Ane Nikolić? Ovaj potez objašnjava SVE (FOTO)

 

 

Nataša je prilično vezana za sestru, te ovaj odmor ne bi bio potpun bez nje, a poznato je i da su i te kako složne i pažljive jedna prema drugoj. Takođe, stilistkinja pomaže pevačici oko odabira kostima i garderobe za snimanje.

Na fotografijama koje postavljaju na društvene mreže mogu se videti izuzetni predeli kakvi su retki na svetu, a Nataša i Kristina se verovatno provode i mimo plaže, shodno tome što Ibica važi za jedan od epicentara žurki na čitavoj planeti. Nije retkost da po klubovima na Ibici nastupaju poznati di džejevi poput Dejvida Gete i Karl Koksa, što čini ovu destinaciju još elitnijom, a Natašu još privilegovanijom što se nalazi u ovom letovalištu.

Odmor Nataše i Kristine Bekvalac tek je minimalno pokazan u javnosti, a njihova izdanja na plaži postala su goruća tema štampanih i elektornskih medija. Ono što je evidentno jeste da polažu puno pažnje u svoj fizički izgled, pravilnom ishranom i vežbanjem, a rezultati su vrlo primetni, sudeći po tome da obe imaju izvajanu figuru koja dodatno naglašava njihovu prirodnu lepotu.

Pročitajte: Evo zašto danas svi pričaju o Nataši Bekvalac - Modni odabir za najhrabrije (FOTO)

 

 

Dobro raspoloženje, osmesi na licima, dragi ljudi i poznata lica - sasvim dovoljno da se Nataša iznova i iznova vraća na sebi dobro poznatu destinaciju.

 

Komentari (0)

Loading