Celebrity News

Ovo se čekalo: VELIKO POMIRENJE i senzacionalni povratak! 2 Cellos ponovo na okupu

2 cellos ponovo na okupu - vest koja je uzburkala region i oduševila fanove!

Ovo se čekalo: VELIKO POMIRENJE i senzacionalni povratak! 2 Cellos ponovo na okupu

Posle duže pauze, 2 cellos ponovo zajedno! Kada su 2018. godine najavili da obojica osećaju potrebu za pauzom od zajedničkog rada, Luka Šulić i Stjepan Hauser ni slutili nisu da će srca milionima fanova ostati slomljena. Pa ipak, iako su tada, kao razlog razlaza navodili umor i veliko opterećenje, mnogi su verovali da se iza iznenadnog raspada popularnog dvojca, kriju lični sukobi.

- To je bilo suludo. Život, ritam i tempo su bili ubitačni. Stvarno smo preterali. 200 letova godišnje, konstantno koncerti, putovanja po svim kontinentima, snimanja... Jednostavno se moramo skloniti od toga. Posvetićemo se nekim drugim stvarima u životu, napravitii jedan zdrav odmor, rekapitulirati sve u glavi i kad dođemo k sebi, ako dođemo k sebi, možemo opet dalje - rekao je tada za hrvatske medije Luka.

Pročitajte: Luka Šulić i Stjepan Hauser - Ako bismo srpske narodnjake obradili, to bi bio svetski hit

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 2CELLOS (@2cellosofficial)

A danas je taj dan konačno došao. 2 cellos ponovo na okupu, kako bi proslavio deceniju zajedničkog rada. Novi album "Dedicated" imaće čak deset obrada. Album će koncertno predstaviti od marta 2022. godine, a turneju će napraviti širom sveta, zbog čega su fanovi oduševljeni, jer će konačno posle četiri godine pauze moći da čuju i vide famozni dvojac.

- Osvrnuli smo se na ono što smo do sada uradili i tražili pravac kojim želimo da idemo ubuduće - rekao je Hauser, a prenose "Novosti".

- Mnogo smo proputovali, mnogo radili, do sada nismo imali vremena za ovako kvalitetnu pauzu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 2CELLOS (@2cellosofficial)

Komentari (0)

Loading