Celebrity News

Tri godine boluje za suprugom! Vesna Dragojević bila je muza i inspiracija Oliveru, a ovako su izgledali na dan venčanja (FOTO)

Supruga Olivera Dragojevića tri godine od njegove smrti i dalje oseća neopisivu bol. Zajedno su proveli pet decenija, dobili tri sina i sedam unučadi, a onda je on napustio.

Tri godine boluje za suprugom! Vesna Dragojević bila je muza i inspiracija Oliveru, a ovako su izgledali na dan venčanja (FOTO)

Tri godine od smrti Morskog vuka, a njegove pesme slušaju se još uvek uz po koju suzu.Prijatelji, porodica, čak i brojni obožavaoci još uvek se nisu pomirili sa ovim gubitkom, a najveću prazninu u duši oseća Vesna.

Supruga Olivera Dragojevića, žena sa kojom je pet decenija stvarao najlepšu ljubavnu priču, kako kaže za 24sata.hr i danas mu na grob ne odlazi sama.

Pročitajte: Oliverova supruga oglasila se emotivnom porukom i fanovima naterala SUZE NA OČI!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TabloidRTLhr (@tabloid.hr)

- Uvek me je zvao ženo, gotovo nikad mi nije rekao Vesna. Teško je još i danas, ne idem mu sama na grob jer mislim da bih pala u nesvest. Još i danas kad zazvoni telefon mislim da me on zove - iskrena je i neutešna supruga Olivera Dragojevića.

Upoznali su se 13. maja 1973. godine, deset meseci kasnije, Vesna je ponosno nosila prezime Dragojević, a njihova ljubavna priča nastavila je da se piše. Na skromnom venčanju u stanu u kome je Oliver živeo sa porodicom, bili su srećni i zaljubljeni.

Pročitajte: Ovo o ŽIVOTU Olivera Dragojevića NISTE ZNALI - Bio je dva puta u zatvoru...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oliveru... (@oliverstihovi)

O ljubavi sa Oliverom, Vesna je tada govorila ovako:

- On je imao 26, a ja 19 godina i najviše na svetu mrzela sam muzičare i pomorce, a s Oliverom sam dobila i jedno i drugo. Mrzela sam cure muzičara, bila sam alergična na njih i zato ga u to vreme uopšte nisam želela slušati dok svira. Tada je imao 62 kila, tanke nogice i dioptriju plus pet s debelim staklima pa su mu oči bile velike kao i okviri naočara. Ko se ne bi zaljubio - rekla je ona tada.

 

Komentari (0)

Loading