Celebrity News

Bila sam nevoljeno dete! Tužna porodična priča Nataše Aksentijević

Nataša Aksentijević (39), glumica i voditeljka koja je srpsku publiku osvojila surovom iskrenošću i velikom harizmom, nedavno je ponovo dospela u žižu javnosti “tabu temom” o kojoj bi se malo ko od poznatih ličnosti usudio da govori. Kada je gostovala u televizijskoj emisiji, otvoreno je rekla da je od roditelja dobila samo prezime, jer su svu imovinu koju su imali prepisali njenom bratu.

Bila sam nevoljeno dete! Tužna porodična priča Nataše Aksentijević

Luka Šarac

Beograđanka zaraznog osmeha izazvala je ovim rečima pravu pometnju na internetu, a na raznim forumima javile su se brojne pripadnice lepšeg pola koje su konstatovale da je ovaj slučaj primer prečeste “pojave u Srba”, i da je odlično što je Nataša to ispričala javno. Mi smo voditeljku emisije “Dnevna doza popa” pozvali da nam taj društveni fenomen, koji je čest na našim prostorima, detaljnije opiše iz svog iskustva, ali i da nam ispriča šta je novo u njenom životu i šta novo “krčka” sa svojim saradnicima.

Opet ste javnost osvojili kada ste nedavno otvoreno pričali kako niste dobili ništa od roditelja osim prezimena. Da li je upravo to i razlog što ste u prošlosti morali da se snalazite na razne načine dok niste počeli da radite na televiziji?

- Iako tako nisam bila vaspitavana, to se dogodilo. Favorizacija deteta je nešto što ne primećujete dok ne dobijete svoju decu. Tada shvatite da su te ljubavi iste, nemerljivo velike prema svoj deci koju imate.

Pročitajte: IZNENADILA SVE - Nataša Aksentijević otkrila da ju je privukao zgodan muškarac, a nije njen suprug!

 Mislite li da je to što se vama dogodilo najčešći slučaj s raspodelom imovine na ovim prostorima? Da li je to zato što ovde vlada mišljenje kako se žensko lakše snađe?

- Ne znam. Ništa na tu temu mi nije jasno. Pokušavam da opravdam svoje roditelje svim i svačim, pa i našom sredinom, mentalitetom, običajima... I samo dolazim do nerazumevanja svega što mi se dogodilo.

Da li je sve što se dogodilo unelo jabuku razdora u vašu porodicu i kakvi su vam sad odnosi s bratom, a kakvi s roditeljima?

- Kao i većina porodičnih odnosa kod Srba, burni, s lažnim osmesima i uz treskanje vratima.

 Čini se da najveću podršku u svemu imate od supruga. Da li je tako bilo od samog početka vaše ljubavne priče?

- Naravno. Za njega važi ona fraza, ali bez negativne konotacije: on je moj ceo svet. Na temu o kojoj smo pričali nije od samog početka bio "na mojoj strani". Jer, uzurpatori umeju da budu manipulativni. I emocionalno ucenjivanje s početka ima prođu.

Pročitajte: Nataša Aksentijević - Muž mi je oprostio neke krupne greške

 

Komentari (0)

Loading