Celebrity News

Čestitamo! Blogerka Anastasija Đurić na svet donela zdravog dečaka prelepog imena

Porodila se Anastasija Đurić i na svet donela zdravog dečaka.

Čestitamo! Blogerka Anastasija Đurić na svet donela zdravog dečaka prelepog imena

Modna blogerka Anastasija Đurić po drugi put se ostvarila u ulozi majke. Mali Andrej postao je stariji brat, a tata Steva dobio je pojačanje u svom, muškom timu.

Da su beba i mama dobro, svedoči i prva fotografija iz porodilišta, na kojoj je i mali, tek rođeni dečak, kome su roditelji dali ime Aleksej.

Instagram

 

Lepe vesti, Anastasija je na "Instagramu" podelila sa fanovima, a čestitke ne prestaju da se nižu.

Podsetimo,Anastasija je za naš magazin otkrila da se na početku trudnoće suočila sa velikim gubitkom, pa je osmeh na njenom licu, devet meseci kasnije dragocen.

- Pričam o gubitku bebe javno da bih pomogla drugim ženama koje kroz to prolaze. Kada mi se desio “vanishing twin sindrom”, noćima sam na pretraživaču čitala o primerima žena koje su prošle kroz to, kako bih videla da li su “izgurale” trudnoću do termina i da li bude sve u redu sa drugom bebom nakon gubitka jednog bliznaca. Na internetu ima jako malo informacija i primera o tome. U životu sam naučila da treba govoriti i o lepim i manje lepim stvarima. Dok sam odrastala bila sam vrlo zatvorena i bilo me je sramota da i drugaricama pričam o nekim temama. Srećna sam i ponosna što se bavim ovim poslom, što sam prevazišla neke svoje strahove, i što kroz svoj primer i iskustva pomažem drugima. A kada dobijem poruke zahvalnosti, znam da sam na pravom putu - rekla nam je tada.

Pročitajte: Srpska blogerka koja se porodila prevremeno uradila u AVIONU nesvakidašnju stvar i SVE ŽENE JOJ APLAUDIRAJU! (foto)

 

Komentari (0)

Loading