Celebrity News

Najveći zavodnik pao na lepoticu iz Čolinih spotova: Ova zanosna plavuša je supruga Nikole Koja (FOTO)

Supruga Nikole Koja iako se retko pojavljuje u javnosti jedna je od najzanosnijih žena i velika glumčeva ljubav.

Najveći zavodnik pao na lepoticu iz Čolinih spotova: Ova zanosna plavuša je supruga Nikole Koja (FOTO)

Glumac Nikola Kojo, koji je već četiri decenije na javnoj sceni, vrlo odmereno i retko govori o svojoj porodici u javnosti. On iza sebe ima pregršt uloga, a ipak je najvažija njegova uloga oca i supruga.

Naime, dvanaest godina mlađa supruga Nikole Koja, Aleksandra Đurić, uspela je da osvoji njegovo srce i oni su se skrasili jedno pored drugog u bezgraničnoj ljubavi. Par se venčao 2007. godine i brak su krunisali ćerkama Anom i bliznakinjama, čija imena nikada nisu otkrili javnosti.

Pročitajte: Nikola Kojo planira da napusti Srbiju - Balkan je crna rupa koja guta ljude

Youtube Screenshot

 

Aleksandra je nekadašnja manekenka, koju javnost najviše pamti po ulozi u spotu Zdravka Čolića za pesmu "Moja draga", koja je vanvremenski hit. Takođe, ona je samouvereno je hodala svetskim pistama i nosila kreacije najvećih svetskih brendova, ali je svoj životni put promenila zarad ljubavi sa glumcem.

Pročitajte: Nikola Kojo ZAVRŠIO U BOLNICI - Glumac doživeo nesreću na snimanju u Zagrebu

Youtube Screenshot

 

Da im porodični život odgovara, svedoči činjenica da su u i te kako skladnom braku i da neguju blizak odnos koji imaju, a ćerke im predstavljaju najveću radost.

Svojevremeno, glumac je otkrio kako se oseća kao otac i kako vidi roditeljstvo.

- Tačna je ona stara izreka: Što veća deca, veći problemi. To je najveća i najodgovornija uloga u životu. Čovek jednostavno u toj bezuslovnoj ljubavi mora da voli i poštuje decu više od sebe. To je nekako prirodno - smatra Nikola Kojo, prenose mediji. 

 

Komentari (1)

Loading