Celebrity News

Ništa slađe niste videli: Sin Janka Tipsarevića ima tek godinu dana a već je krenuo očevim stopama (FOTO)

Sin Janka Tipsarevića očarao je pratioce svoje mame Biljane, koja je na "Instagramu" objavila preslatku fotografiju jednogodišnjeg mališana.

Ništa slađe niste videli: Sin Janka Tipsarevića ima tek godinu dana a već je krenuo očevim stopama (FOTO)

Nedavno se kreatorka Biljana Tipsarević na društvenim mrežama pohvalila da joj je ćerka Emili tokom raspusta najveća pomoć u poslu, a devojčica je istakla da ima interesovanja za crtanje i modu, pa se stiče utisak da će jednoga dana krenuti majčinim stopama i baš kao i Biljana osvojiti srpsku modnu scenu.

Sa druge strane jednogodišnji Noa, pravi je tatin sin, sudeći po poslednjoj fotografiji koju je Biljana objavila. Naime, mališan, umazan, ali čak i za vreme ručka ne ispušta iz ruke teniski reket. Jedan takav trenutak Biljana je ovekovečila i podelila na svom "Instagramu", a mnogi su prokomentarisali da bi sin Janka Tipsarevića mogao da bude očev dostojan naslednik.

Pročitajte: Biljana Tipsarević otkrila da nije želela da bude u vezi sa Jankom, godinu dana ga izbegavala

Instagram

 

Podsetimo, porodica Tipsarević u maju prošle godine postala je bogatija za sina Nou, koji je kako su za naš magazin istakli, u njihov život uneo potpuno drugačiju energiju.

- Noa je doneo novu energiju i neopisivu ljubav u naše živote - rekao je tada Janko, a Biljana je dodala:

- Onda kada sam mislila da sve imam i da osećam najveću ljubav i da više od toga ne može, srce me je iznenadilo, ljubav koju sam osetila njegovim rođenjem i činjenicom da nas je sada četvoro, ne mogu ni da opišem. A to znaju majke i od tog osećaja sreće i radosti nema ništa lepše!

Dušan Petrović

 

 

Komentari (0)

Loading