Celebrity News

Kakva ljubav! Zbog ćerkice Ivan Ivanović postao potpuno drugi čovek (FOTO)

Ćerka Ivana Ivanovića, Lola, ima samo četiri meseca a već je uspela ono što se mnogima činilo nemogućim. Potpuno je ukrotila narav svog oca, omekšala ga, učinila emotivnijim i od Ivana Ivanovića stvorila nekog novog, do sada javnosti nepoznatog čoveka.

Kakva ljubav! Zbog ćerkice Ivan Ivanović postao potpuno drugi čovek (FOTO)

Iz dana u dan čini se, publika ima prilike da upozna potpuno novog Ivana Ivanovića. Otvoreniji, šarmantniji i emotivniji, na društvenim mrežama daje neku novu dimenziju svoje ličnosti, a sve je počelo malo pre nego što je na svet stigla njegova druga ćerka, Lola Ivanović.

Poslednja fotografija s mora, na kome sa ćerkicom uživa u njenom prvom plivanju, Ivan je raznežio pratioce, a mnoge naveo da pomisle, da je pred njima neki drugi, simpatičniji Ivan.

‒ Velika je razlika kada postanete otac sa 29 i 46 godina. Prošlo je toliko vremena od Stašinog rođenja da mi se čini kao da sam prvi put tata. Neću da kažem da osećam novu energiju, jer mi to zvuči suviše blago, već da sam osetio upliv nove vrste ljubavi u život. Osećam da sve kreće iz početka i da imam obavezu da opet budem dobar, pametan i svrsishodan. Sa ortacima se zafrkavam da se već videlo svetlo na kraju tunela, jer još malo pa će Staša na koledž, a sada ćemo opet ići po redu: jaslice, vrtić, osnovna škola. (smeh) Šalu na stranu, veoma sam srećan, kuća mi je ispunjena ljubavlju i osmesima - rekao je on u razgovoru za "Hello!" a da ga je nova energija potpuno ophrvala jasnije je iz dana u dan.

Pročitajte: Fotografija koja otapa srca - Ivan Ivanović pokazao svoju četvoromesečnu ćerkicu u zagrljaju starije sestre

Instagram

 

Ujedno, Ivan nije zapostavio ni svoj odnos sa ćerkom Stašom, koji je čini se dolaskom još jedne ćerke, postao jači, vezaniji, intimniji.

‒ Staša i ja imamo takav odnos da mislim da nikada nije ni razmišljala da će on biti ugrožen. To nije ni moglo da se desi, možemo samo da u našu ekipu primimo još nekoga. Primili smo Lolu, a ona, kad poraste, treba da pokaže da je dostojan igrač. Znate kako je u fudbalu, mora da se opravda poverenje i ispoštuje dogovor iz svlačionice. (smeh) I Staša, i Anja, i ja, svi super funkcionišemo.

Komentari (0)

Loading