Celebrity News

Zbog nje je Viktor Savić bio spreman da stane pred oltar: Evo kako danas izgleda nekadašnja najveća ljubav poznatog glumca (FOTO)

Bivša devojka Viktora Savića, danas influenserka, Teodora Miljković, bila je izuzetak u glumčevom životu. Po prirodi zatvoren tip, o njoj je ipak govorio javno, a pričalo se čak i da će je odvesti pred oltar.

Zbog nje je Viktor Savić bio spreman da stane pred oltar: Evo kako danas izgleda nekadašnja najveća ljubav poznatog glumca (FOTO)

O svom emotivnom životu Viktor Savić gotovo nikada ne govori. Tu svoju stranu čuva samo za sebe, ipak, jedna devojka naterala ga je da to promeni.

Naime, bivša devojka i velika ljubav Viktora Savića, glumica i influenserka Teodora Miljković, bila je prva devojka o kojoj je najveći glumački zavodnik sa naših prostora javno govorio. Voleli su se, zabavljali nešto više od dve godine, a onda je iznenada ljubav pukla.

Od tada, Viktor, za koga su bliski prijatelji mislili da će baš dvanaest godina mlađu Teodoru odvesti pred oltar, o svom emotivnom životu ne govori.

A Teodora Miljković, koja je pre Viktora zavela i crnogorskog zavodnika Nikolu Šoća, danas je u srećnoj ljubavi sa Đorđem Radlovačkim uspešnim stomatologom.

Pročitajte: Devojka Viktora Savića - Glumac bi nju poveo pred oltar

Teodora je danas travel influenser i specijalista iz oblasti marketinga, završila je Fakultet dramskih umetnosti,a svoje prvo glumačko ostvarenje imala je 2015. u seriji "Budva na pjenu od mora". Godinama kasnije njena profesionalna interesovanja drastično su se promenila.

Komentari (0)

Loading