Celebrity News

Ne možete ni da pretpostavite: Evo kako su Andrija Milošević i Aleksandra Tomić uredili svoj dom (FOTO/VIDEO)

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić Đeđa, važe za jedan od najharizmatičnijih glumačkih parova, a njihov šarm, duhovitost i fotografije koje svakodnevno dele na društvenim mrežama očaravaju njihove pratioce.

Ne možete ni da pretpostavite: Evo kako su Andrija Milošević i Aleksandra Tomić uredili svoj dom (FOTO/VIDEO)

Ipak, o svojoj vezi Andrija i Đeđa u javnosti veoma malo govore. Da su srećni što su pronašli jedno drugo, to ipak ne kriju, kao i da uživaju u svakom zajedničkom trenutku.

- Kao i svi ljudi, moramo da pravimo kompromise. Vodimo život koji je jako brz i nemamo vremena da se mnogo svađamo i raspravljamo. Već se kao svi parovi uklapamo u date situacije koje nam život nameće. Dešava se da se ne vidimo po dva dana, ali zato ostalih pet gledamo da provedemo po nekoliko sati zajedno. Mi ne otežavamo stvari jedno drugom, živimo život onako kako želimo. Nama nedostaje zajedničkog vremena, ali se sve na kraju ukopi. Imamo vremena da odvojimo za prijatelje i za nas dvoje - govorio je svojevremeno Andrija za "Blic".

Posle nekog vremena romantične veze, Andrija i Đeđa odlučili su se da otpočnu zajednički život, kako bi što više vremena mogli da posvete jedno drugome.

Dom Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić uređen je baš u skladu sa njihovom energijom. Pun knjiga, umetničkih dela, retro detalja i boja, njihov dom odašilje šašavu, pozitivnu energiju, kakvom odišu Andrija i Đeđa.

Pročitajte: Andrija Milošević progovorio o očinstvu, njegova izjava uzburkala duhove

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Tomic (@_djedja_)

Kuhinja prostrana, puna detalja i pločica koje odišu vedrinom Portugala, mesto je u kome pripremaju mnoštvo omiljenih obroka.

Iako je ceo dom ukrašen detaljima i bojama, reč je o prostranom stanu, punom svetlosti, a dok prostor odiše retro vibracijama kupatilo je uređeno krajnje minimalistički.

Dom Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić predstavlja oazu energije u kojoj par uživa u retkim, ali dragocenim zajedničkim trenucima.

Pročitajte: Aleksandra Tomić postavila ultimatum Andriji Miloševiću - Moram da se udam!

 

Komentari (0)

Loading