Celebrity News

Arapska princeza Anika Božić otvorila nam je vrata vile u Egiptu: Zaprepastićete se kojim skupim detaljima ju je uredila (FOTO)

Anika Božić (34) pre desetak godina srcem je krenula daleko iz Srbije, budući da se tada zaljubila u palestinskog biznismena Jusufa Al- Saradža, s kojim se venčala u Atini 2014. godine. S markantnim bogatašem, infuenserka svetle puti dve godine posle sklapanja braka dobila je sina Omara, a porodica je konstantno živela na dve adrese - u Parizu, kao i u Egiptu, gde je njihova letnja baza

Arapska princeza Anika Božić otvorila nam je vrata  vile u Egiptu: Zaprepastićete se kojim skupim detaljima ju je  uredila (FOTO)

Privatna Arhiva

Vrata raskošne vile na moru bivša manekenka otvorila je ekipi magazina Story i otkrila s koliko energije i strpljenja ju je uredila.

- Godinama sakupljam knjige i fotografije eksterijera i enterijera u potrazi za inspiracijom i idealnom formulom za savršen životni prostor. Enterijer se, bar u mom slučaju, konstantno izgrađuje i menja. Detalji su njegov esencijalni deo. Obožavalac sam antikviteta, zato sto svaki od njih već ima priču, život i energiju koju unosi u vaš život. Stan u Parizu je mešavina klasičnog i modernog stila, upotpunjen s dosta antikviteta, kristalnih lustera i persijskih tepiha, dok je naša kuća na moru, koja je smeštena u privatnom rizortu na Severnoj obali uređena je u mediteranskom stilu, dominantne boje su plava i bela. Nameštaj je rustičan, a celokupan enterijer je prozračan.

Pročitajte: Zbog njega je postala arapska princeza: Pogledajte kakav je frajer muž Anike Božić! (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Anika Božić tvrdi da je pre skoro deset godina prvi put posetila primorje u Egiptu, te da je bila  zapanjena činjenicom da tako prelepe plaže nisu komercijalizovane.

- Saznala sam da su tu, zbog svog strateškog položaja, i da su decenijama bile vojne baze te da se ceo taj kraj tek poslednjih nekoliko godina gradi. Mi smo takozvani pioniri Severne obale Egipta. "J Rizort". U potpunosti je privatan i samo vlasnici kuća i njihovi gosti imaju dozvolu da tu uđu i borave na plaži. Egipćani mnogo vrednuju svoju privatnost, sve što je ekskluzivno i nepristupačno većini.

Privatna Arhiva

 

Influenserka u sklopu vile ima predivan bazen, ipak ističe da morsko plavetnilo ne može ništa da joj zameni.

-Ovog leta provela sam izuzetno mnogo vremena u bazenu učeći sinčića da pliva. S obzirom na to da je more često nemirno, ceo rizort ima izgrađene lagune s morskom vodom i peskom. Mom sinu je najzanimljivije da pliva na floterima koji su o obliku različitih životinja. Ništa ne može da se poredi sa tirkiznom vodom čija prosecna temperature iznosi 23 stepena –završava ona.

Pročitajte: UDATA JE ZA ARAPSKOG BOGATAŠA, živi kao u bajci, a SAMA ZARAĐUJE: Anika Božić sa porodicom posetila srpsku prestonicu

Pogledaj galeriju

 

 

Komentari (0)

Loading