Celebrity News

Uz nju je tokom borbe s rakom, a ljubavna priča Milice i Marka Kona će vas šokirati

Marko i Milica Kon pre nego što su postali bračni partneri sarađivali su na raznim projektima. Dopunjavali su se i podržavali, ipak nisu se na radnom mestu upoznali.

Uz nju je tokom borbe s rakom, a ljubavna priča Milice i Marka Kona će vas šokirati

Upoznao ih je zajednički prijatelj Dušan Milić, na čemu mu je muzičar večno zahvalan. Kako bi proverila koliko je zainteresovan za nju Milica je svog izabranika već na prvom sastanku stavila na test. 

- Pozvala sam ga na piće u gej klub i on je odmah pristao. Želela sam da vidim šta je sve u stanju da uradi zbog mene i očigledno da je taj moj mali test odmah položio. U početku sam imala predrasude zbog toga što je Marko javna ličnost, ali polako se i na to navikavam. Dešavalo se da mu na ulici priđu obožavaoci da se fotografišu ili traže autogram, a ja se parališem i ne znam šta da radim. Bez obzira na sve, često umem u šali da kažem kako nakon upoznavanja on i nije mogao mnogo da bira. Odlučila sam da će biti moj i tako je i bilo. Rekla sam:”Sa ovim čovekom želim do kraja života da se smejem” - ispričala je Milica, a Marko se složio:

- Iako mislim da sam uradio sve što je u mojoj moći, sad vidim da se ja tu ništa nisam pitao. Milica me je očarala svojom neposrednošću, duhovitošću i šarmom. Kada smo se sreli, imala je neverovatnu količinu pozitivne energije koju i sada ume da kanališe na pravu stranu i uvek je na sve gledala vedro. Što je najvažnije, pruža mi podršku onda kad mi je ona najpotrebnija.

Marko i Milica Kon venčali su se nakon dve godine zabavljanja u Las Vegasu, tri leta kasnije postali su roditelji ćerke Klare (6) a zatim i sina Ernesta (3).

Pročitajte: Uoči godišnjice smrti Marinka Madžgalja prijatelji snimli pesmu koja dovodi do suza! (video)

Instagram

 

Skladan par, nedavno je doživeo traumu kada je saznao da Milica ima rak dojke. Na svu sreću rezultati posle operacije su odlični.

-Operisana mi je leva dojka i sada se oporavljam. Da imam rak saznala sam tako što sam otišla na redovan pregled. U roku od deset dana sam sve završila, od prikupljanja analiza do operacije. Doktor mi je odmah zakazao intervenciju, i sada je to iza mene. Svima želim da poručim da redovan pregled spasava život! Vodite računa o sebi i brinite o svom zdravlju! Ono što se u ranoj fazi otkrije, produžava vam život i spasava ga - rekla je nedavno voditeljka.

Komentari (0)

Loading