Celebrity News

Bikovićeva devojka Arina iznela skandalozne optužbe: Miloš je egocentrična osoba, lažno se predstavlja, sebičan je i misli samo na sebe!

Raskid Arine Vološine i Miloša Bikovića, baš kao i njihova veza odigrao se daleko od očiju javnosti. Ipak, lepa plesačica nije mogla da stavi tačku na ovu priču, a da pre toga ne iznese svoju stranu istine.

Bikovićeva devojka Arina iznela skandalozne optužbe: Miloš je egocentrična osoba, lažno se predstavlja, sebičan je i misli samo na sebe!

Prošlo je nešto više od tri meseca od kada smo vas izvestili da se sa novom devojkom Arinom Vološinom Miloš pojavio na večeri magazina "InStyle" tokom Filmskog festivala u Moskvi. Mediji su brujali o novoj lepotici koja je zavela trenutno najpoželjnijeg glumca sa domaće javne scene, a onda je ekskluzivno za naš magazin Miloš sve zbunio izjavom da informacije u domaćoj štampi kasne.

- Nekada je medijima važnije da napišu nešto senzacionalističko nego istinito - rekao je on i naveo nas da posumnjamo da se veza završila tiho i van domašaja javnosti, baš onako kako je počela.

Ipak, raskid Arine Vološine i Miloša Bikovića nije mogao da prođe u tišini, jer je lepa plesaćoca odlučila da otvoreno istakne šta se zapravo događalo u njihova četiri zida. Svoju stranu priče, uz zajedničku fotografiju obelodanila je na "Instagramu":

Pročitajte: Miloš Biković EKSKLUZIVNO za Story prvi put o vezi sa lepom Arinom Vološinom

 

 

- Više od godinu dana nisam živela svoj život, jer sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o njegovom imidžu, ugledu, ali nažalost slika na ekranu ne odgovara onoj u stvarnosti. Posebno je zabrinjavajuće što čovek na svakom koraku spominje Boga - napisala je Arina i dodala:

- Gajila sam poslednju nadu da u njemu postoji nešto ljudskosti, ipak 31. jula iluzija se raspršila. Bio je izuzetno nevaspitan.

- U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, predložila sam da to demantujem, a on je rekao da ako su mediji već shvatili da smo zajedno, nećemo se više skrivati. Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori - napisala je i dodala:

- Danas mu više nisam devojka pa mi je mnogo lakše da govorim o svemu, nema više potrebe za nagađanjima. Umorna sam od pretnji, negativnih komentara i osuda.

- Njegov egocentrizam prešao je sve granice, a vrednosti koje toliko ističe za njega su nepoznanica. Vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, trud, pa ni zdravlje drugih ljudi. Osećaji odgovornosti i krivice za njega su najstrašniji, jer ga to guši. Tada morate misliti o njemu, a ne o sebi i svom životu. Okolnosti u kojima smo se našli pokazale su pravu unutrašnjost njegovog bića - završila je svoju ispovest Arina.

Pročitajte: Intimna ispovest Miloša Bikovića - Umetnici su često naivni, nepraktični zanesenjaci (VIDEO)

Marija Andrić

 

Sada nema sumnje da je Miloš Biković ponovo slobodan, što su mnoge dame sa naših prostora nestrpljivo čekale. Ipak, u redovima punim gorčine, koje je javno ispisala Arina, ostaje odjek priče, koji vapi za drugom stranom, onom koju nam može ispričati samo Miloš Biković.

Komentari (2)

Loading
Barbara Arina

17:40 01.08.2021

Pa sad su neke stvari jasnije. Pre par meseci je Barbara Tatalovic objavila na svom Tweet-u da je imala jezivo iskustvo s'njim, da se krije iza religije i da se zbog njega razbolela,. To sada ponavlja i Arina.

Arina

18:49 01.08.2021

A zato jeBikoviceva bivsa, Barbara pre neki dan objavila story na insta: "Da l je normalno da muskarac +30 ide sam s majkom na more". Ova vest ce je posebno obradovati :-D