Celebrity News

Oglasila se Barbara Tatalović nakon Bikovićevog skandala! Ovo se tek zahuktava!

Oglasila se Barbara Tatalović, nakon što su domaći mediji preneli ispovest Arine Vološine o krahu ljubavi sa Milošem Bikovićem...

Oglasila se Barbara Tatalović nakon Bikovićevog skandala! Ovo se tek zahuktava!

Boško Karanović

Nekadašnja devojka Miloša Bikovića, Barbara Tatalović, nekoliko je puta suptilno, ili manje suptilno u javnost iznosila detalje svoje veze i raskida sa Milošem Bikovićem, a sudeći po njenim objavama na "twitteru" ovo iskustvo nije bilo prijatno.

Kada je za naš magazin rekla da ne želi da je oslovljavaju kao bivšu devojku Miloša Bikovića, postalo je i više nego jasno da je na nju ovaj raskid ostavi dublji trag.

 

 

- Molim medije da prestanu da pišu o meni u kontekstu bivše devojke Miloša Bikovića.Uopšte mi to ne imponuje. Štaviše, užasava me i degradira. Ja sam Barbara Tatalović, glavom i bradom, imam jaku porodicu koja stoji iza mene i to je moj identitet - rekla nam je tada.

A kada je danas, kao bomba u medijima odjeknula vest da je ruska plesačica Arina Vološina otkrila ne tako prijatne detalje veze i raskida sa popularnim glumcem, oglasila se i Barbara Tatalović.

- Zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju - rekla je u kratkom videu na "Instagramu" Barbara, uz opis - Mudrost dana.

Pročitajte: Bikovićeva devojka Arina iznela skandalozne optužbe - Miloš je egocentrična osoba, lažno se predstavlja, sebičan je i misli samo na sebe!

Instagram

 

Ipak, Barbara se tu nije zaustavila, već je želela da i ona nešto kaže povodom reči Arine Vološine.

- U našoj zemlji se odavno ljudskost, iskrenost i poštenje cene manje nego reputacija. E pa baš iz razloga što većina vas misli da ova mlada devojka (Arina Vološina) želi nešto iz osvete ili poraza, ja ću da se oglasim - započela je Barbara na svom storiju, pa dodala.

- Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to što je napisala i te kako ima smisla.

- Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti da svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u to blato i farsu koja je prezentovana masi i u koju masa selpo veruje. To je čini mi se borba sa vetrenjačama - napisala je Barbara naglasivši da se ovim povodom više neće oglašavati za medije.

Instagram

 

 

Povodom optužbi svojih bivših devojaka, Miloš Biković još uvek se nije oglasio, a kakva će biti njegova strana priče, ostaje nam da vidimo.

Komentari (0)

Loading