Celebrity News

OGLASIO SE BIKOVIĆ! Evo šta ima da kaže na skandalozne prozivke čak dve bivše devojke

Oglasio se Miloš Biković, nakon što su danas čak dve njegove bivše devojke iznele skandalozne izjave o njihovom emotivnom iskustvu sa popularnim glumcem...

OGLASIO SE BIKOVIĆ! Evo šta ima da kaže na skandalozne prozivke čak dve bivše devojke

Danas je kao bomba u medijima odjeknula ispovest Arine Vološine, ruske plesačice, za čiju se emotivnu vezu sa Milošem Bikovićem saznalo pre nešto više od tri meseca. Ona je naime Miloša predstavila bezosećajnim egocentrikom, koji ne mari za tuđa osećanja.

Iza Arininih reči čvrsto je stala i druga bivša devojka Miloša Bikovića, manekenka Barbara Tatalović, koja već neko vreme iznosi suptilno svoje ne baš tako pozitivno iskustvo u vezi trenutno najpoželjnijeg muškarca u Srbiji, a i šire.

Pročitajte: Oglasila se Barbara Tatalović nakon Bikovićevog skandala! Ovo se tek zahuktava!

Instagram

 

Nakon što su obe iznele identičan stav, mišljenje javnosti brzo se podelilo, društvene mreže su se podelile u dva tabora, one za i protiv Miloša Bikovića, a njegov glas fanovi su iščekivali čitavog dana.

U svom maniru, potpuno očekivano, oglasio se Miloš Biković. Naime, glumac koji svoju intimu bira da zadrži za sebe oglasio se samo jednim duhovitim komentarom na "twitteru" jasno stavivši do znanja da se ovom temom neće detaljnije baviti.

- Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića - napisao je kratko Miloš, podsetivši javnost na svoju dugogodišnju izabranicu Aglaju Tarasovu, koja je posle raskida sa njim za njega imala samo reči hvale.

 

 

Komentari (0)

Loading