Celebrity News

U mladosti su imali turbulentan odnos: Upoznajte Maju, sestru Ognjena Amidžića (FOTO)

Sestra Ognjena Amidžića za domaću javnost prava je misterija, jer voditelj svoju porodicu pažljivo čuva od radoznalih pogleda. Ipak, ovoga puta želeo je da pohvali uspeh svoje sestre i tako je javnosti pružio priliku da je upozna.

U mladosti su imali turbulentan odnos: Upoznajte Maju, sestru Ognjena Amidžića (FOTO)

Porodica Ognjena Amidžića neguje svoju privatnost, bez obzira na veliku popularnost voditelja. Iz tog razloga, javnosti je malo poznato da voditelj ima mlađu sestru Maju koja je, iako se ne bavi javnim poslom, izuzetno uspešna mlada žena.

- Inače, moja sestra Maja Amidžić je magistar engleskog i tečno priča britanski engleski - napisao je jednom prilikom na "twitteru", kako bi podelio uspeh svoje sestre.

O odnosu sa svojom sestrom Ognjen je svojevremeno ovako govorio:

Pročitajte: NJU JE LJUBIO PRE DANIJELE - Evo kako izgleda prva žena Ognjena Amidžića (FOTO)

- Razlika između nas je dve i po godine, ali nikada se prema njoj nisam ponašao kao da sam stariji brat. Ipak, uvek smo bili u malom raskoraku, a najviše sam voleo da je iznerviram i onda da se smejem. Nije bilo velikih svađa, ali me je nekoliko puta jurila nožem… - pričao je on za domaće medije.

- Međutim, danas smo u odličnim odnosima. Roditelji nam nisu bili strogi, ali znalo se šta je red i ko je autoritet, kao i šta se može, a šta ne, mada nas nikada nisu tukli - rekao je tada on.

Komentari (0)

Loading