Celebrity News

SEKA ALEKSIĆ DONELA VAŽNU ŽIVOTNU ODLUKU: Ovo niko nije očekivao, a u sve je umešan njen duhovnik!

Odluka Seke Aleksić, nakon konsultacija sa duhovnikom, iznenadila je sve.

SEKA ALEKSIĆ DONELA VAŽNU ŽIVOTNU ODLUKU: Ovo niko nije očekivao, a u sve je umešan njen duhovnik!

Pevačica Seka Aleksić uživa u miru koji je pronašla u veri, ljubavi i deci, a nedavno je donela par odluka koje se tiču njenog izgleda, ali i zanimanja.

Naime, Seka je, gostujući u jednoj emisiji, otkrila da planira da koriguje svoj izgled, tako što će ukloniti sve tetovaže na telu, na nagovor duhovnika. Iako je tetovaže počela da radi kao tinejdžerka, pevačica smatra da joj više ne priliče, sada kada je majka dvoje dece.

Pročitajte: Prekršila modno pravilo, ili donela revoluciju? Posle ovog fashion poteza Seke Aleksić, više nijedan outfit neće izgledati isto (FOTO)

Andreja Damnjanović

 

Takođe, ona se osvrnula na biznis koji je započela sa suprugom Veljkom Piljikićem i saopštila da su odličili da ga prošire.

- Veljko i ja se bavimo uzgajanjem organskog povrća i planiramo proširenje, ali otom potom. Sve što se kupuje je previše prskano, pa smo iz tog razloga došli na ideju da uzgajamo nešto za nas - rekla je pevačica u emisiji "Premijera vikend specijal" .

Odluka Seke Aleksić naišla je na pozitivne reakcije javnosti, s obzirom na to da pevačica stremi ka skromnom i duhovnom životu, koji je najviše ispunjava zadovoljstvom. 

Za kraj, pevačica se dotakla i teme o proširenju porodice i otkrila da priželjkuje još dece pa potom poslala snažnu poruku svim ženama koje se bore za potomstvo.

Pročitajte: EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE - Veliko slavlje u domu Seke Aleksić! O povodu će se pričati

Instagram

 

- Vidim sebe kao majku tri sina i jedne ćerke. Želim svim ženama da kažem, koje se bore za potomstvo, da je potrebno iskustvo, vreme, molitva. Potrebno je da u glavi budete spremni na to. Morate da znate da to nije lako i morate da verujete. Ja sam pravi primer svega toga. Prvo dete sam čekala sedam godina. Bilo je teško, naporno, padala sam i ustajala. Verujte, imajte svoje duhovnike i lekare i sve će biti dobro - istakla je Seka Aleksić.

Komentari (0)

Loading