Celebrity News

ZAMONAŠIO SE DOK JE GLUMAC BIO DETE: Evo kako izgleda brat Miloša Bikovića (FOTO)

Brat Miloša Bikovića starešina je u manastiru Jovanja, a evo kakav odnos njih dvojica imaju.

ZAMONAŠIO SE DOK JE GLUMAC BIO DETE: Evo kako izgleda brat Miloša Bikovića (FOTO)

Jedan od naših najuspešnijih glumaca, Miloš Biković, iako retko govori o svojoj porodici, izuzetno je vezan za nju. Miloš je pogotovo vezan za svog 16 godina starijeg brata, Mihaila Bikovića, čije savete najviše uvažava i ceni.

Naime, brat Miloša Bikovića zamonašio se dok je glumac bio dete, a svojevremeno Miloš je naveo da je razlog za takav životni put taj što Mihailo "nikada nije osetio takvu punoću života i da ju je pronašao jedino u dodiru sa Bogom" .

Pročitajte: Bikovićeva devojka Arina iznela skandalozne optužbe - Miloš je egocentrična osoba, lažno se predstavlja, sebičan je i misli samo na sebe!

Ata Images

 

Mihailo je izuzetno povezan sa bratom, te je kada je Miloš rođen, prema njegovim rečima, doživeo nešto sveto.

- Miloševo rođenje doživeo sam kao nešto sveto i prvi put u životu mi je bio jasan osećaj kako su to roditelji spremni da daju život za svoje dete. S Miloševim rođenjem u meni se rodila potreba da sve što imam pružim njemu i da štitim to malo stvorenje -  rekao je ranije iguman Mihailo za "Blic puls" .

Osim što su braća zaštitnički nastrojena jedno prema drugom ni razlika u godinama i životnim pozivima im nije prepreka, te se odlično slažu. 

Inače, brat Miloša Bikovića donekle je imao uticaja na samo rođenje glumca, jer je, prema njegovim rečima, njihova majka imala dilemu da li da rodi dete. 

Pročitajte: Oglasila se Barbara Tatalović nakon Bikovićevog skandala! Ovo se tek zahuktava!

 

 

- Kada je naša majka imala dilemu da li da rodi, ja sam rekao: „Naravno, jer dok je on mali, ja ću štititi njega, a kada on poraste, a ja budem stariji, on će štititi mene“. Upravo takav je naš odnos danas. Miloš ima izuzetan osećaj za pravdu, uz razvijen zaštitnički stav - rekao je Mihailo za pomenuti medij. 

Komentari (0)

Loading