Celebrity News

Ruskinja Arina nastavlja da napada Bikovića: Miloše, Bog će ti suditi

Arina Vološina se oglasila nakon što je Miloš Biković izneo svoju stranu priče o raskidu na društvenim mrežima i pale su teške reči.

Ruskinja Arina nastavlja da napada Bikovića: Miloše, Bog će ti suditi

Instagram

Glumac Miloš Biković i njegova bivša devojka Arina Vološina, tema su broj jedan domaće i strane javnosti, nakon što je njihov raskid postao javan i nakon što su pale teške reči.

Naime, Arina je prvo prozvala Bikovića da je "egocentričan" i "da nije živela svoj život godinu dana dok je bila sa njim" . Nakon teških reči koje je napisala u okviru svoje "Instagram" objave, glumac se oglasio takođe putem društvenih mreža.

Pročitajte: OGLASIO SE BIKOVIĆ! Evo šta ima da kaže na skandalozne prozivke čak dve bivše devojke

 

 

- Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije. Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine. Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije - neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća. To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove “privatan život”, postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to - bivši. P.S. Mislim da postoje daleko važnije teme od opšteg interesa o kojima bi trebalo da se priča - napisao je Biković kao odgovor na optužbe.

Međutim, Arina Vološina se nije zaustavila, već ju je iziritiralo to što je Miloš napisao, te je opet žestoko potkačila glumca.

Pročitajte: Oglasila se Barbara Tatalović nakon Bikovićevog skandala! Ovo se tek zahuktava!

 

 

- Lako je izgledati kao džentlmen, na rečima i ispred kamera. Treba biti uzvišen u običnom životu, sa ljudima koji te vole bezrazložno, ne zbog filmova. Sa njima treba da budeš, a ne da igraš igru. Plemenitost je u malim stvarima, u tome koliko tvoja reč vredi, u etici na kraju krajeva. Život mi je još jedanput pokazao da dela određuju osobu. U sportu je sve jednostavno - ono si što jesi, a tako se gleda i na tvoj uspeh. Postoji ogromna razlika između onoga što vidi kamera i onoga što je realan život. Bog će ti suditi. - napisala je plesačica.

Komentari (0)

Loading