Celebrity News

Vladana Savića znate iz serije "Igra sudbine" , a evo kako izgleda njegova talentovana supruga koja je pevala sa Zdravkom Čolićem (FOTO)

Supruga Vladana Savića, Kristina Savić, glumčeva je velika podrška, ali i talentovana umetnica.

Vladana Savića znate iz serije "Igra sudbine" , a evo kako izgleda njegova talentovana supruga koja je pevala sa Zdravkom Čolićem (FOTO)

Glumac Vladan Savić, kojeg je publika imala prilike da gleda kao Ivana Ožegovića u seriji "Igra sudbine" , privatni život ne otkriva javnosti, ali je poznato da je u braku sa Kristinom Savić, koja je takođe umetnica.

Supruga Vladana Savića godinama je u srećnom braku sa glumcem, koji iza sebe ima pregršt pozorišnih uloga. Iako je u prvom planu njegova uloga u pomenutoj seriji, ni Kristina ne zaostaje na polju umetničkog stvaralaštva.

Pročitajte: Ovde je sve počelo - Nećete verovati šta je okupilo junake serije "Igra sudbine" (foto)

Naime, Vladan i Kristina Savić, članovi su Pozorišta na Terazijama, gde zajedno igraju u nekoliko samostalnih predstava. Posebno je interesantno to što je Kristina završila nižu i višu muzičku školu, a od 1998. godine je postala član pratećeg benda Zdravka Čolića, u kojem je bila na poziciji pratećeg vokala. Iste godine ona je postala solista hora Pozorišta na Terzijama, a 1999. je objavila svoj prvi samostalni album za PGP-RTS. Takođe, 2003. godine Kristina je nastupila na Beosongu sa pesmom "Za tebe živim", za koju je upravo njen suprug napisao tekst.

Pročitajte: Da li ste znali koji slavni glumac je muž čuvene Lile iz serije "Igra sudbine"? (FOTO)

Kristina je poslednjih nekoliko godina okrenuta uglavnom radu u Pozorištu na Terazijama, gde je ostvarila značajne solističke uloge, a u privatnom životu posebno je posvećena suprugu Vladanu, sa kojim često putuje i deli sve životne avanture. Njih dvoje su izuzetno skladan par, a neretko se pojavljuju u različitim emisijama na televiziji, gde ih publika uvek rado gleda. 

Nedavno, Vladan je ukazao na važnost bračne institucije, te i da ju je važno sačuvati.

- Izgubile su se mnoge vrednosti i sve je teže izjednačiti ta dva pojma. Nekada se to podrazumevalo. U ovim vremenima, kada se veliki broj brakova olako raspada, naš kabare daje podršku toj instituciji. Hoćemo da ukažemo koliko je važno i lepo sačuvati bračnu zajednicu - rekao je glumac za "Novosti" .

Komentari (0)

Loading