Celebrity News

Šta se dešava u braku Slobode i Vojina? Poruka koja je zabrinula sve

Brak Slobode i Vojina Ćetkovića u domaćoj javnosti varira između onog na rubu kraha, kako ga mediji neretko predstavljaju i skladnog braka ispunjenog ljubavlju. Kako se o svom odnosu retko oglašavaju i javnosti daju puno prostora za nagađanje poslednja poruka Slobode Mićalović navela je sve da se zapitaju da li je u domu Mićalović - Ćetković sve u najboljem redu.

Šta se dešava u braku Slobode i Vojina? Poruka koja je zabrinula sve

Ljubav Slobode i Vojina rodila se iz višegodišnjeg prijateljstva, a kako su odabrali da svoju intimu što više skrivaju od radoznalih pogleda, brak je opstao dugih trinaest godina. Ipak, s vremena na vreme njihove izjave davale su javnosti povoda da zaključi da su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković naišli na probleme u raju.

- Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, ali ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno - svojevremeno je za medije rekla Sloboda i otkrila da je napetost sastavni deo njihovog naizgled idiličnog odnosa.

Pročitajte: U dom Slobode i Vojina Ćetkovića stiglo pojačanje! Glumac ostvario svoj veliki san (FOTO)

Aleksandar Čavić

 

- Ljudima je zabavno da posmatraju naš život. Štošta im je neshvatljivo, jer retko koji glumački par opstaje, ili uopšte dvoje ljudi iz javnog života. Stalno ste pod pritiskom, stalno vas neko posmatra, ocenjuje, priča o vama - dodala je tada ona.

Svesni pritiska Sloboda i Vojin vremenom su naučili da se nose sa svime što njihov poziv nosi, a da svom braku daju jednu potpuno drugu dimenziju, koja je poznata samo njima. Na poslednjem zajedničkom pojavljivanju u Banja Luci osmehe nisu skidali sa lica i izgledali su srećnije nego ikad pre.

Baš zbog toga poslednje oglašavanje Slobode Mićalović zbunilo je sve. Naime, glumica je na svom "Instagram" storiju objavila poruku zbog koje su pratioci postavili pregršt pitanja:

Pročitajte: Detalji romanse za koje niko nije znao - Kako se dogodila ljubav između Slobode i Vojina Ćetkovića

Instagram

 

- Ne možeš sve da preživiš, nešto mora i da te promeni - stoji u njenoj objavi, a javnost se pita koje je to iskustvo na Slobodi ostavilo neizbrisiv trag i da li je u braku sa Vojinom baš sve u najboljem redu.

Komentari (0)

Loading