Celebrity News

Komšije Marije Kilibarde više neće da ćute: Glasna je i bučna! A evo šta su rekli o njenom dečku Branislavu!

Komšije Marije Kilibarde otkrile su kakva je voditeljka kao sused, a izneli su i detalje o njenoj vezi sa Branislavom Vučelićem, o kojoj javnost zna malo toga.

Komšije Marije Kilibarde više neće da ćute: Glasna je i bučna! A evo šta su rekli o njenom dečku Branislavu!

Komšije Marije Kilibarde otkrile su domaćim medijima da je pravo lice popularne voditeljke, ono bez teške šminke, još prijatnije i nasmejanije nego na malim ekranima, a da od ljubavi prema dečku Branislavu, Marija iz dana u dan sve više blista.

- Marija je uvek lepo raspoložena, na kraju ulice možemo da je čujemo kako se smeje. Glasna je i bučna, ma pravi ortak. Super je što živi u mom kraju, meni je ona najbolja voditeljka - kaže jedan od komšija lepe glumice.

Pročitajte: Velika promena u životu Marije Kilibarde - Vreme za novu šansu? (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

- Svrati često, voli ceđene sokove da popije i ne libi se da ostavi bakšiš. Uopšte nije zahtevna i ne traži neki poseban tretman, nikad se nije ponašala kao zvezda i na tome joj svaka čast - kažu za "Blic" iz lokalnog kafića u koji Marija redovno svrača.

- Sjajno je vaspitana i uvek je u nekom pokretu. Nikad nisam čula da se ovde nekome zamerila ili da se sa nekim posvađala. Živim dve zgrade od nje i poznajem joj prve komšije, za nju ćete čuti samo reči hvale. Kažu da je zaljubljena, da joj dečko stalno dolazi i da se vidi da je srećna. Njega vide kako joj nosi kese iz nabavke, cveće, mladi su i vole se. Marija voli da se druži, ugosti često prijatelje pa se vesele. Nije previše kućni tip, šeta često, a voli i da putuje, sretnemo je ispred zgrade sa koferima. Stariji ljudi je često zapitkuju o nekim poznatim ličnostima, ona ima strpljenja, svima nam odgovori, ljubazna je i kulturna - otkirva komšinica detalje Marijine veze sa Branislavom, o kojoj javnost zna veoma malo.

Pročitajte: Marija Kilibarda konačno otkrila kako se slaže sa budućom svekrvom (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Jedna komšinica osvrnula se i na Marijin razvod koji se odigrao 2017. godine, kada je na brak sa Vladimirom Radmanovićem stavila tačku:

- Iz novina smo saznali da se razvodi od Vladimira, on i nije bio za nju. Viđali smo je tužnu i utučenu, što na nju uopšte ne liči, stvarno je vesele prirode. Drago mi je što se ponovo zaljubila, bilo je vreme da pronađe svoju sreću!

Komentari (0)

Loading