Celebrity News

STRAHOVAO JE ZA NJEN ŽIVOT: Ovo je sestra Milana Stankovića, a evo i čime se bavi (FOTO)

Sestra Milana Stankovića retko se pojavljuje u javnosti a njen životni poziv je izuzetno human.

STRAHOVAO JE ZA NJEN ŽIVOT: Ovo je sestra Milana Stankovića, a evo i čime se bavi (FOTO)

Jedan od najpopularnijih pevača na ovim prostorima, Milan Stanković, neko vreme se potpuno povukao iz javnosti, a mir je pronašao u veri i porodici. Iako pevač ne iznosi previše detalja iz svog privatnog života, nesumnjivo je da je izuzetno vezan za svoju mlađu sestru Nastasiju Đukić, sa kojom neretko provodi vreme.

Sestra Milana Stankovića, za razliku od pevača ne bavi se javnim poslom, ali je njeno zanimanje jedno od najhumanijih. Naime, Nastasija završila je medicinsku školu, isto kao i njen brat Milan, ali je ona nastavila da radi u struci i tokom pandemije korona virusa spasavala je živote bolesnih ljudi.

Pročitajte: Okrenuo se pravoslavlju i obilaženju MANASTIRA - Šta se dogodilo sa Milanom Stankovićem? Pevač se povukao iz jednog važnog razloga

Osim fizičke sličnosti, Milana i Nastasiju vezuje to što imaju slična interesovanja i izuzetno su bliski, o čemu svedoče i fotografije koje pevač postavlja na društvene mreže.

Tokom prvih i najsnažnijih talasa korona virusa, Milan je otkrio da je strahovao za sestrin život, zbog toga što je dane i noći provodila u bolnici.

- Noćima sam istraživao o koroni, jako sam brinuo, globalno mi se ne sviđa ta priča, a naročito lokalno jer mi je sestra medicinska sestra zaposlena u toj sferi. Kad mi je poslala prvi put sliku sa svim onim na sebi, ja sam se uplašio, ali sam bio i ponosan. Ja sam završio isto srednju medicinsku školu, da nisam pevač, sigurno bih sada lečio nekoga. To je najhumaniji posao - rekao je pevač jednom prilikom, prenose mediji.

Komentari (0)

Loading