Celebrity News

PAMTITE JE KAO NEDU IZ SERIJE "GREH NJENE MAJKE" : Šta danas radi glumica Ivana Jovanović koja je nestala iz javnosti

Ivana Jovanović je nestala sa javne scene pre nekoliko godina i nije aktivna na društvenim mrežama.

PAMTITE JE KAO NEDU IZ SERIJE "GREH NJENE MAJKE" : Šta danas radi glumica Ivana Jovanović koja je nestala iz javnosti

Glumica Ivana Jovanović, koja je najviše upamćena po glavnoj ulozi u seriji "Greh njene majke" , potpuno se povukla sa domaće javne scene, a sudeći po tome što nije aktivna na društvenim mrežama, svi se pitaju čime se bavi u sadašnjosti.

Ona se, takođe, pojavila u nekoliko televizijskih i filmskih ostvarenja, a svojevremeno je otkriveno da se preselila čak preko Atlantskog okeana. Glumica neko izvesno vreme živi u Americi, gde se ne bavi glumom, a poslednje što je poznato o njenoj karijeri jeste da se zaposlila kao kreativni menadžer u jednom restoranu.

Takođe, svojevremeno Ivana je otkrila da živi u Los Anđelesu sa sinom Viktorom.

Pročitajte: Da li ste znali koji slavni glumac je muž čuvene Lile iz serije "Igra sudbine"? (FOTO)

 

 

— Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temama koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam — izjavila je ona pre nekoliko godina za magazin "Glorija" .

Ono što je iznenađujuće jeste da glumica nije otišla u Ameriku da bi se bavila glumom, te da je tokom boravka u Los Anđelesu propustila nekoliko uloga u Beogradu.

— Nisam ni probala da glumim, nisam otišla ni na jednu audiciju. Nekoliko interesantnih uloga sam morala da propustim jer nisam bila u mogućnosti da dođem u Beograd, pošto pet godina nisam smela da izađem iz Amerike jer sam čekala američko državljanstvo. Ali ne žalim! Moj sin Viktor i ja delimo život sa našim omiljenim Amerikancem, koji se zove Rajan Kunc — rekla je glumica tom prilikom.

Iako ima i srpsko i američko državljanstvo, Ivana se nerado vraća u Beograd i svojevremeno je otkrila da srpska prestonica ne odgovara njenom duhu.

 

— Volim Beograd, ali oduvek sam želela da putujem i upoznajem druge kulture. U Los Anđeles sam došla turistički, ali sam shvatila da su grad, priroda, okean i pozitivni ljudi, koji ne osuđuju nego glorifikuju slobodu i radost, mnogo zdravija okolina za moga sina Viktora. U Beogradu svi roditelji puše, a deca odrastaju u njihovom dimu i sebičluku paljenja cigarete. Ovde to rade samo uličari. Srpska prestonica je previše tmurna za moj razigrani duh — rekla je Ivana za "Novosti" .

Komentari (0)

Loading