Celebrity News

Posle tvrdnje da je veoma neprofesionalna, oglasila se Anđela Ignjatović Breskvica

Oglasila se Anđela Ignjatović Breskvica, nakon što je u javnost "procurela" duetska pesma koju je radila u saradnji sa Stefanom Dimitrijevićem Leonom. Naime, po objavljivanju demo snimka Leon je izneo tvrdnje da je tokom njihove saradnje Breskvica postupila veoma neprofesionalno, a sada se tim povodom ona konačno oglasila.

Posle tvrdnje da je veoma neprofesionalna, oglasila se Anđela Ignjatović Breskvica

Drama koja se trenutno odvija na estradnom nebu započela je tako što je u javnost dospeo demo duetske pesme Leona i Breskvice, nakon čega se Anđela na "Instagramu" obratila svojim fanovima.

- Videla sam da mi svi šaljete moju pesmu koju je neko izbacio na Jutjub. Ta pesma je čisto zezanje i nikada nije bilo planirano da se izbaci. Ne planiram da se bavim tom vrstom muzike. Jedva čekam da čujete kakvu muziku vam zapravo spremam - napisala je ona, a onda se oglasio njen kolega Stefan Dimitrijević Leon rekavši da je Anđela za koju je pesma rađena postupila neprofesionalno prema njegovom timu.

Pročitajte: OTKRIVAMO - Novi Breskvicin dečko ima OPASNO zanimanje, a evo i koliko je stariji od nje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

Tim povodom, Anđela Ignjatović oglasila se i obratila ne samo fanovima već i medijima:

- Povodom informacija koje su dospele u medije i zloupotrebe mog imena, te štete koja mi je naneta, imam potrebu da vam se obratim. Naime, pre nekoliko meseci snimila sam demo snimak jedne pesme koja je pre par dana bez mog znanja i odobrenja dospela u javnost. Mnogo je, inače, pesama za koje sam do sada snimila demo verzije, što ne znači da su spremne za publiku. Poznato je da ja profesionalno pristupom svom poslu, imali ste priliku i nedavno da primetite da sam uz pesmu izbacila i spot, pa ni ovog puta ne bi bilo ništa drugačije da sam imala nameru to da objavljujem. Jednostavo, kada sam otpevala ovaj demo, nije mi se dopao i nisam želela da ga pustim u javnost. Nadam se da će autori profesionalno pristupiti, da se ovakve stvari više neće ponavljati. Ja moram da obavestim ljude koji prate moj rad i koji vole to što radim da sve što ubuduće budem izbacivala, izbacivaću na svojim verifikovanim internet platformama. Inače, o svemu što radim vas i obaveštavam putem Instagrama naloga, pa nema potrebe za ovakvim zloupotrebama.

 

 

Komentari (0)

Loading