Celebrity News

Nikad ranije ih nismo videli: Na komemoraciji Miroslava Lazanskog prvi put fotografisani njegova supruga i sin (FOTO)

Supruga i sin Miroslava Lazanskog pojavili su se na komemoraciji preminulom ocu i suprugu, odžanoj danas u Ministarstvu spoljnih poslova. Iznenada preminuli Lazanski ispraćen je uz suze voljenih i velike reči o tome kakav je čovek bio.

Nikad ranije ih nismo videli: Na komemoraciji Miroslava Lazanskog prvi put fotografisani njegova supruga i sin (FOTO)

Miroslav Lazanski bio je tokom protekle dve godine Ambasador Srbije u Rusiji, a karijera koju je kao vojni analitičar i novinar gradio godinama, ostaviće neizbrisiv trag i nakon njegove smrti.

Miran, povučen čovek, koji je u medijima voleo da bude samo onda kada ima nešto da kaže, trudio se da svoj privatni život sačuva od očiju javnosti. Zato je tri decenije uspešno skrivao suprugu Tamaru i sina Aleksandra, kojima je pružio miran život ispunjen ljubavlju.

Ata Images

 

Supruga i sin Miroslava Lazanskog pojavili su se danas u 10:30 u Ministarstvu spoljnih poslova gde je održana komemoracija preminulom ambasadoru. Sa maskama na licu i poštujući propise Tamara i Aleksandar u tišini su podnosili svoju bol zbog ovog teškog gubitka.

Pročitajte: SVI JE ZNATE - Evo koja naša prelepa glumica je vanbračna ćerka Miroslava Lazanskog koju nikada nije priznao (FOTO)

Ata Images

 

Odeveni u crno Tamara i Aleksa jedno drugom su pružali podršku, pripremajući se da Miroslava otprate na poslednji počinak. Sahrana Miroslava Lazanskog održaće se u 13 časova na Novom groblju u Beogradu.

Komentari (1)

Loading
Tatjana

13:59 06.08.2021

Neka počiva u miru i da ga anđeli večno čuvaju. Veliki gubitak, sve što je radio bilo je vrhunski. Saučešće porodici.