Celebrity News

Sahranjen Lazanski: Došli su svi - od predsednika države do Ruške Jakić samo od vanbračne ćerke ni traga ni glasa (FOTO)

Sahranjen Miroslav Lazanski danas u 13 časova na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana. Srpskog ambasadora u Rusiji na večni počinak ispratile su mnoge javne ličnosti, ali ne i vanbračna ćerka Teodora.

Sahranjen Lazanski: Došli su svi - od predsednika države do Ruške Jakić samo od vanbračne ćerke ni traga ni glasa (FOTO)

Komemoracija povodom smrti Miroslava Lazanskog održana je u Ministarstvu spoljnih poslova, a o njegovoj ličnosti, kao i delu tom prilikom govorile su Ljubinka Milinčić i Ljiljana Smajlović, jedva smogavši snage da opišu njegovu veličinu.

Supruga i sin, koji se do sada nisu pojavljivali u javnosti, u tišini su slušali reči o čoveku koji im je u životu bio sve. Kada se komemoracija završila, prisutni su se uputili na Novo groblje, gde je uz suze sahranjen Miroslav Lazanski.

Pročitajte: Iznenadna smrt - Preminuo Miroslav Lazanski

ATA Images

 

Na sahranu vojnom analitičaru i novinaru došle su brojne ugledne ličnosti sa javne scene, a među prvima, kolega Milomir Marić, glumac Radoš Bajić, vidno slomljena Ruška Jakić, kao i predsednik države, Aleksandar Vučić.

Mnogi su se pitali da li će na poslednji počinak Miroslava ispratiti i vanbračna ćerka Teodora Bjelica, ali se ona, baš kao ni njena majka Gordana na Novom groblju nisu pojavile.

Komentari (0)

Loading