Celebrity News

Nekada je bila omiljeno TV lice, a onda je nestala: Gde je i šta danas radi Olja Crnogorac? (FOTO)

Olja Crnogorac 1999. godine pobedila je na takmičenju za Elite model look i tada postala poznata domaćoj javnosti. Tada joj je bilo samo šesnaest godina pa je saradnje sa svetskim brendovima odbila, kako bi nastavila sa školovanjem. Javnost ju je upoznala kao saradnicu Ognjena Amidžića u "Jutarnjem programu", kada je prelepa manekenka osvojila srca domaće publike.

Nekada je bila omiljeno TV lice, a onda je nestala: Gde je i šta danas radi Olja Crnogorac? (FOTO)

Kasnije, Olja je otpočela i samostalne televizijske projekte, a njeno lice publika je mogla da gleda na televizijama "Metropolis", "Pink" i "Happy". Ipak, i pored zapažene televizijske karijere, od modelinga nikada nije odustala.

Da je modeling ipak njena prva strast potvrdila je i kada je otvorila svoju modnu agenciju "Only one model", gde je prepoznavala talentovane mlade devojke i pružala im pomoć kako bi se probile u svetu modelinga.

Pročitajte: Olja Crnogorac - Želim ono što mi najviše fali i čini kompletnom ženom - jednu bebicu!

 

 

Ipak, u jedno trenutku, život pod budnim okom javnosti Olji je očigledno dosadio pa je rešila da se potpuno povuče.

Više nismo imali prilike da je vidimo u televizijskim gostovanjima, pa ipak, za svoje fanove Olja je ostala dostupna na "Instagramu".

 

 

Danas je Olja Crnogorac uspešna preduzetnica, koja u svom vlasništvu ima modni brend, kao i "rent a car" agenciju.

Moda joj je još uvek najveća strast, pa svojim besprekornim outfitima oduševljava na društvenim mrežama. Prema fotografijama koje izbacuje, reklo bi se da živi život iz snova, a i dalje sa ponosom nosi titulu jedne od najlepših žena regiona.

Pročitajte: Olja Crnogorac - Dobre cipele i zgodne muškarce nikad nemaju u mom broju

 

 

Komentari (0)

Loading