Celebrity News

O njihovom razvodu priča se godinama, a oni su i dalje u skladnom braku: Ovo je muž Ane Stanić (FOTO)

Muž Ane Stanić za javnost je potpuna misterija, s obzirom da o svom porodičnom životu Ana retko govori. O tome kakav je njen brak oglasila se samo jednom, i to onda kada su je mediji u više navrata razvodili od supruga. Tada je na šuškanja o razvodu, pevačica jasno i glasno stavila tačku.

O njihovom razvodu priča se godinama, a oni su i dalje u skladnom braku: Ovo je muž Ane Stanić (FOTO)

Pevačica koju javnost pamti kao članicu grupe "Moby dick", a zatim i po sjajnoj solo karijeri, već jedanaest godina u srećnom je braku sa nekadašnjim košarkašem, a danas uspešnim preduzetnikom, Momčilom Lavrnićem.

Svoji intimu oduvek je težila da sačuva za sebe, pa je o suprugu i sinu retko govorila javno. Ipak, javnost je uspela da sazna par detalja o mužu Ane Stanić. Kako mediji pišu, pre nego što je sa Anom stao na ludi kamen, Momčilo je bio u braku sa Brankom Nevistić, sa kojom ima sina Luku.

Nakon što je na prvi brak stavio tačku, Marija Tarlać, modna kreatorka, Momčila je upoznala sa Anom, koja je posle tri i po godine zabavljanja odlučila da se svom sadašnjem suprugu obeća do kraja života.

Pročitajte: Ana Stanić objavila fotografiju bez šminke, komentari ne prestaju da pljušte!

Petar Đorđević

 

Njihov brak bio je miran i izvan svakog skandala, sve dok se 2018. godine prvi put u medijima nije pojavila vest da se Momčilo i Ana razvode.

- Iako su pokušali da prevaziđu neslaganja, nisu uspeli. Sve je prošlo mirno jer su oboje civilizovani ljudi i za tim nema potrebe. Pritom, imaju sina, kome žele samo najbolje, i zbog njega su i dalje u dobrim odnosima. Znam da ne žive zajedno više od godinu dana, tako da pretpostavljam da su se razveli u tom periodu, krajem 2018. ili početkom 2019 - pričao je tada izvor za "Kurir", a onda se nedugo za tim po prvi put oglasila i Ana, koja je stavila tačku na nagađanja:

- Ja se nisam razvela i ne krijem krah braka zato što moj brak nije doživeo nikakav krah, niti moj muiž i ja živimo odvojeno, što su neistinite informacije - stajalo je u Aninom saopštenju.

Pročitajte: Ana Stanić duboko razočarana progovorila o razvodu - Nisam dužna da polažem račune!

Ana i Momčilo uživaju u svojoj privatnosti i odrastanju svog sina Vuka, a sa njihovim odnosom, kako je pevačica jasno stavila do znanja, sve je u najboljem redu, a za naš magazin jednom prilikom otkrila je i u čemu je tajna njihovog skladnog braka:

– Podjednako je opasno i “podrazumevanje” i prestanak vođenja računa o vama kao paru. Koliko je bitno da supružnici nađu aktivnosti u kojima će zajedno uživati, toliko je važno da jedno drugom daju prostora. Svako od nas dvoje ima nešto svoje, u šta ovo drugo ne zalazi. To je sasvim u redu, jer ne bi bilo normalno da jedno drugo teramo da idemo negde gde nam neće biti zanimljivo. U početku veze svako ima vrlo visok prag tolerancije kad je reč o tome šta je dosadno, a onda se sve iskristališe, pa partneri znaju šta onog drugog zamara. Meni je veoma važna lična sloboda, integritet, te je sigurno da ne bih mogla da budem u braku s nekim ko hoće da baš u sve bude “upleten”. To bi ubilo svaku draž.

 

Komentari (0)

Loading