Celebrity News

Zbog njega je Holivudu rekla NE! Ovaj zgodni frajer je muž Nataše Ninković (FOTO)

Muž Nataše Ninković mladu glumicu odveo je pred oltar kada je imala svega dvadeset pet godina. Ona je tada tek gradila karijeru, bila je mlada i buntovna, a više od deset godina stariji suprug uspeo je da je smiri i zadrži kraj sebe.

Zbog njega je Holivudu rekla NE! Ovaj zgodni frajer je muž Nataše Ninković (FOTO)

Već četvrt veka Nataša Ninković u srećnom je braku sa Nenadom Šarencem, sa kojim ima dva sina, blizance, Mateja i Luku. Skladni par svoju ljubav čuva daleko od radoznalih pogleda, a Nataša o svom izabraniku govori retko, a kada odluči da ipak govori, radi to sa puno ljubavi.

Iako se udala mlada, za deset godina starijeg čoveka, koji se u ulozi oca već ostvario, dobivši ćerku, Nataša je vremenom sazrelila uz svog muža, shvativši da je tajna srećnog braka usklađen životni tempo, podrška i razumevanje.

- Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake - rekla je jednom prilikom za domaće medije glumica i dodala:

Pročitajte: Jedna fotografija i suze u očima - Nataša Ninković pokazala lice svoje najveće ljubavi

 

 

- Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti.

Muž Nataše Ninković, kako je jednom prilikom otrkila, bio je glavni razlog da Holivudu kaže ne.

- Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga videla poslednji put. Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gde igram, grad... Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vredno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi. Na večeri u Skadarliji upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam mu odgovorila: "Naravno".

Pročitajte: Nataša Ninković za "Story" - Biti domaćica, nije samo „puno radno vreme“ već konstantni prekovremeni rad

 

 

Otkrila je ipak, da je u braku doživela brojne holivudske trenutke, te da nijednom nije zažalila što nije postala svetski poznata glumica.

- Ja sam srećna žena, jer sam ih imala i na poslu i privatno, a i danas imam takve trenutke. Bilo je večeri kada sam govorila sebi: "Nema dalje, nema bolje". Situacije "nema dalje" imala sam mnogo puta sa suprugom. One kratko traju, ali valjda baš zato jesu izuzetne - iskrena je bila ona.

Komentari (0)

Loading