Celebrity News

Odgajila je džentlmene! Šta sinovi Lidije Vukićević misle o njenoj vezi sa dosta mlađim dečkom?

Sinovi Lidije Vukićević, Andrej i David Mrkela odrasli su u uspešne momke, koji su ostvareni na svakom polju. Jedan je fudbaler, drugi pilot, a zajedno su džentlmeni, koje je majka naučila kako da se ophode prema ženama.

Odgajila je džentlmene! Šta sinovi Lidije Vukićević misle o njenoj vezi sa dosta mlađim dečkom?

Ne tako davno, Lidija Vukićević u javnost je iznela kako je vaspitavala sinove i naučila ih da prema ženama budu gospoda.

- Nikada nisam govorila mojoj deci "ta devojka ti je ovakva i onakva". Ne! Pričala sam uopšteno o ženama, pošto znam da pričam o ženama i znam šta vole i šta ne vole. U principu, globalno, da im se predoči. Prvu stvar koju sam ih naučila, već su krenuli sa nekim devojkama, i to mi je jako bilo važno - sa devojkom ako budeš i za jednu noć, da li si je u diskoteci našao, da li ovde ili onde, ima da je odvezeš kući i da joj platiš taksi. Ne možeš da je ostaviš posle toga. I ona je nečije dete. Uvek sam ih učila da ne budu egoisti, oni muškarci "ja sam ovo, ono". Ne. Koliko sam ja roditelj, toliko je i neko drugi roditelj. Poštujem svoju decu, ali poštujem i tuđu. Svaka majka najviše voli svoje dete, ali ne treba biti bolestan i voleti samo svoju decu, a ne razumeti drugu decu. Ja sam uvek znala da razumem te njihove drugarice, zaljubljene devojčice... Ona ima pravo da se zaljubi, zašto te nervira? Ti ne moraš da budeš sa njom, ali uvek sam ih učila - budite takvi muškarci da vas sve žene vole, zbog manira, zbog gesta, neka vas pamte po dobru, po tome što ste frajeri, pravi muškarci, zaštitnici - govorila je za "Telegraf Jetset".

Pročitajte: Snaja Lidije Vukićević prava je misterija! Otkrivamo zašto sin Andrej krije devojku

Baš takvi su oni i postali, ne samo prema svojim devojkama, već i prema majci, postali su zaštitnici puni razumevanja. Baš sa puno razumevanja oni verovatno i reaguju na njenu vezu sa dosta mlađim mladićem, koji je u njen život, kako je sama rekla, vratio radost.

- Mlađi partner mi je uneo novu radost. Bio mi je potreban neko sličan, ne verujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj talasnoj dužini. Ko god je pokušao da me spusti na zemlju, sam je završio spušten, mnogo niže od mene - govorila je za naš magazin.

Sinovi Lidije Vukićević danas žive svoje živote, ali im je izuzetno važno da njihova majka bude srećna, a njen izabranik trenutno je povod za njen osmeh, što je njima dvojici sasvim dovoljno.

Komentari (0)

Loading