Celebrity News

Zbog njega je napustila Srbiju i karijeru na dugih 7 godina: Ovaj poznati sportista je bivši muž Ane Franić (FOTO)

Bivši muž Ane Franić, profesionalni ronilac iz Splita, Marko Ožaković, bio je povod da glumica spakuje kofere, napusti Beograd i krene za svojom velikom ljubavlju u Hrvatsku, gde je živela dugih sedam godina.

Zbog njega je napustila Srbiju i karijeru na dugih 7 godina: Ovaj poznati sportista je bivši muž Ane Franić (FOTO)

Ana i Marko imali su skladnu ljubavnu priču iz koje se rodilo dvoje dece, a glumica je nekoliko puta govorila o tome da kada ga je srela, nije ni pomišljala na karijeru, već je sledila svoje srce.

- Ja ne bih bila ja da se u životu nisam vodila srcem. Divna odluka je bila da odem iz Beograda u Split. Iz te divne odluke sada imam dvoje dece. 

Pročitajte: Iskrena ispovest Ane Franić - Razvela sam se civilizovano, ni za čim ne žalim!

A kada je posle sedam godina ljubavi došao kraj, bivši muž Ane Franić doživeo je ono što malo koji bivši muž doživi - glumica je o njemu govorila samo najlepše i sa puno ljubavi.

- Provela sam divnih sedam godina sa čovekom koji zaslužuje moju ljubav i poštovanje, od sada pa zauvek. To je otac moje dece, moja porodica, za ceo život i to će tako biti. Smatram da je to jedino ispravno i normalno za ljude koji su proveli neko vreme zajedno, a imaju zajedničku decu - rekla je za "Scenu" Ana.

Pročitajte: Naša glumica se RAZVELA POSLE SEDAM GODINA BRAČNOG ŽIVOTA a sad se vratila u Srbiju i poručila OVO

 

 

Kada se u Srbiju vratila, o razvodu je za naš magazin rekla sledeće:

- Drugačije taj razvod ne bih mogla ni da zamislim. Pre svega, mi smo roditelji našoj deci sada i zauvek. Hteli mi to ili ne, moraćemo da se slažemo, a i zašto ne bismo kada je sve ispalo kako treba da bude.

Sada Ana posvećeno radi na svojoj karijeri, a publika je može gledati i u novom pozorišnom ostvarenju, "Zaboravljene", predstavi sa kojom kreće na letnju turneju i od koje cela postavka očekuje veliki uspeh.

Komentari (0)

Loading