Celebrity News

Fotografija ga odala! Da li je OVO nova devojka Miloša Bikovića?

Nova devojka Miloša Bikovića misterija je za javnost.

Fotografija ga odala! Da li je OVO nova devojka Miloša Bikovića?

Glumac Miloš Biković, nakon drame sa bivšim devojkama koje su ga optužile da se nekorektno ponašao prema njima dok su bili u vezi, pronašao je mir na letnjem odmoru ali i u novoj devojci, sudeći po fotografijama koje je objavio.

Naime, Miloš trenutno boravi u Hrvatskoj, gde uživa u suncu i moru, a na osnovu fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama, evidentno je da mu društvo pravi misteriozna ženska osoba. Iako je nije fotografisao, Miloš je napravio selfi šetajući se, a iza njega nazirala se ženska osoba, čija su samo videla leđa i torba po poslednjoj modi.

Pročitajte: Ruskinja Arina nastavlja da napada Bikovića - Miloše, Bog će ti suditi

Takođe, on je na svom "Instagramu" objavio fotografiju zalaska sunca na plaži, a kada se malo bliže pogleda, vidi se par koji leži na ležaljkama, te se stiče utisak da su to upravo glumac i njegova nova devojka.

Pročitajte: ZAMONAŠIO SE DOK JE GLUMAC BIO DETE - Evo kako izgleda brat Miloša Bikovića (FOTO)

Instagram

 

Ipak, nova devojka Miloša Bikovića ostaće neko vreme tajna, jer je on više puta istakao da ne želi previše da komentariše svoj privatni život u medijima. S druge strane, pokreće se pitanje da li je Arina Vološina iznela prošle nedelje skandalozne tvrdnje o tome kako ju je Miloš tretirao, upravo zbog toga jer je glumac nastavio dalje i upoznao novu ljubav. 

Komentari (0)

Loading