Celebrity News

Fotografija dana: Glumac Miodrag Krivokapić uživa u danu sa svojim unucima

Unuci Miodraga Krivokapića, glumačke legende, koja se i u sedamdeset drugoj godini aktivno bavi svojim poslom, uživaju u svakom trenutku koji mogu da provedu sa dekom, a sada o tome svedoče i fotografije.

Fotografija dana: Glumac Miodrag Krivokapić uživa u danu sa svojim unucima

Miodrag Krivokapić još uvek se aktivno bavi glumom, a njegovo lice sve češće možemo videti na malim ekranima. Ipak, onih dana kada svoj posao na kratko ostavi po strani, on uživa u najvećim životnim ulogama, kojih se ni na trenutak ne odriče. Pre svega, on je otac i deda i u tome mu, sudeći po poslednjim fotografijama, koje je na "Instagramu" objavio njegov sin Bojan, nema premca.

Osim što je sjajan glumac, o tome koliki je uzor bio sinu svedoči i činjenica, da je Bojan Krivokapić krenuo stopama svog oca, i da je svojim ulogama u filmu "Montevideo, Bog te video" i seriji "Istine i laži" osvojio srca domaće publike.

Pročitajte: Anegdota sa venčanja - Zbog čega se Bojan Krivokapić na svojoj svadbi sakrio iza žene?

Sjajan otac, izgleda je još bolji deda, o čemu svedoče fotografije koje je Bojan objavio na svojim društvenim mrežama, a na kojima se vidi, kako unuci Miodraga Krivokapića uživaju u beskrajnoj pažnji svog deke.

Bogdan i Nevena nisu skidali osmeh sa lica, dok su sa dekom Miodragom obliazili ulice Beograda, uživali u poseti parku i ljuljali se na ljuljaškama, a ponosni deda trudio se da im dan pretvori u pravu malu bajku, u čemu je očigledno uspeo.

Komentari (0)

Loading