Celebrity News

Osuđuju je što se ovako fotografiše, ali ona tera inat! Danica Maksimović u bikiniju ponosno nosi svoje godine (FOTO)

Izgled Danice Maksimović često je predmet brojnih komentara, pre svega pozitivnih. Ipak, u poslednje vreme, bilo je među njenim pratiocima i onih koji su smatrali da pojedine fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama ne priliče njenim godinama...

Osuđuju je što se ovako fotografiše, ali ona tera inat! Danica Maksimović u bikiniju ponosno nosi svoje godine (FOTO)

Glumica Danica Maksimović (68) ponosno nosi svoje godine. Svoj duh, telo i izgled neguje revnosno i posvećeno, pa zato i izgleda kao da su godine za nju samo broj. Njen izgled, stil, stav zrače posebnom energijom i seksepilom, a sve to uočljivo je na fotografijama koje glumica svakodnevno objavljuje na svom "Instagramu".

Izgled Danice Maksimović neretko se komentariše, komplimenti se nižu, međutim, u poslednje vreme ima i onih, koji osuđuju njene "smele" fotografije u bikiniju, koje po rečima njenih pratilaca ne priliče njenim godinama.

Ipak, glumica se ne opterećuje takvim komentarima, već sa ponosom i samopouzdanjem nosi svoje godine. U opisu poslednje fotografije koju je postavila na društvenim mrežama, otkrila je i tajnu svog samopouzdanja.

Pročitajte: Danica Maksimović - Iz inata kačim slike iz đakuzija

- Uvek sam snagu i samopouzdanje tražila izvan sebe, ali oni zapravo dolaze iznutra. Oni su tu sve vreme - napisala je ona i otkrila da njena prirodna i vanvremenska lepota zapravo dolazi iznutra.

Komentari (1)

Loading
Io sono

18:43 10.08.2021

Kakva je ova zena riba!Bolje izgleda nego 70% duplo mladjih.Svaka cast!