Celebrity News

Evo zašto je Bogdan Bogdanović objavio sestrinu fotografiju, a ono što je napisao iznenadilo je sve (FOTO)

Sestra Bogdana Bogdanovića bila je njegova najveća podrška kada je spakova kofere i krenuo u svoj izuzetno uspešan pohod na "NBA". Ipak, osim podrške koju je bratu pružila, i Bojana je odlučila da u suncem okupanoj Kaliforniji ostvari svoje snove.

Evo zašto je Bogdan Bogdanović objavio sestrinu fotografiju, a ono što je napisao iznenadilo je sve (FOTO)

Ne tako davno Bogdan Bogdanović spakovao je svoje kofere, otputovao u Kaliforniju da osvoji "NBA" ligu, a društvo na tom putu pravila mu je sestra Bojana, koja mu kroz život pruža najveću podršku:

- Kad sam odlazio za Ameriku, dogovorili smo se da sa mnom krene i Bojana, kako bi mi olakšala adaptaciju. Jeste da je košarka timski sport, ali zahteva jedan samotnjački život, a ta prva godina je najteža, prvenstveno zbog kulturološkog šoka koji doživite. Bojana mi je pomogla da se organizujem, snađem, posvetila mi se u potpunosti, ali je sebi odmogla. Zaključili smo da je za nju najbolje da upiše fakultet tamo i posveti se sebi. Trenutno studira na Akademiji za biznis i menadžment (MBA) i to joj izuzetno prija. Sad ima samo svoje obaveze, svoje vreme. Mnogo mi pomaže oko košarkaškog kampa za decu, ona je u organizaciji, i uspeli smo da ga realizujemo i ove godine. Nismo hteli da prekidamo tradiciju pa smo ga održali onlajn - ispričao je Bogdanović u jednom intervjuu krajem prošle godine.

Pročitajte:Bogdan Bogdanović - Od Stojakovića i Divca više saveta dobijam o životu nego o košarci!

Sada je Bojana na Akademiji za biznis i menadžment diplomirala i brata učinila beskrajno ponosnim! Na velikom uspehu Bogdan joj je čestitao uz emotivnu poruku:

- Čestitam sestro, nastavi da melješ i budi sve bolja! Volim te - napisao je on uz fotografiju na kojoj Bojana blista, srećna zbog svog velikog uspeha.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading