Celebrity News

Sve se vidi: Ovaj snimak najbolje pokazuje u kakvom su zaista odnosu Marija Šerifović i Džejla Ramović

Odnos Marije Šerifović i Džejle Ramović nekoliko meseci unazad tema je raznih spekulacija, a nakon njihovog zajedničkog snimka, istina je isplivala na videlo.

Sve se vidi: Ovaj snimak najbolje pokazuje u kakvom su zaista odnosu Marija Šerifović i Džejla Ramović

Marija Šerifović i Džejla Ramović, omiljeni su dvojac publici, koja prati njihove nastupe i zajedničke objave na društvenim mrežama. Svojevremeno se spekulisalo da dve pevačice imaju prisan odnos, a nakon snimka koji je objavila Marija, postalo je jasno šta je istina.

Pročitajte: OVO SMO ČEKALI - Džejla konačno progovorila o vezi sa Marijom Šerifović

 

 

Odnos Marije Šerifović i Džejle Ramović je besprekoran, o čemu svedoči jedan od najnovijih videa koje je Šerifovićeva postavila na svoj kanal na Jutjubu.

Naime, Marija i Džejla nastupale su nedavno zajedno na Kopaoniku, do kojeg su putovale zajedno. Dok je Marija snimala svoj vlog, postalo je jasno da se dve pevačice slažu odlično, ali i stavljena je tačka na spekulacije o njihovoj navodnoj vezi, s obzirom na to da su spavale u odvojenim sobama.

Sudeći po objavljenom videu, koji osim nastupa prikazuje i njihove dogodovštine, Džejla i Marija su koleginice koje su dobronamerne jedna prema drugoj, te i drugarice koje se u slobodno vreme mimo nastupa i te kako kvalitetno druže.

 

Komentari (0)

Loading