Celebrity News

FOTOGRAFIJA DANA: Evo kako su izgledale Svetlana Bojković i Katarina Žutić pre 24 godine, a mnogi komentarišu samo jedno!

Fotografija Svetlane Bojković i Katarine Žutić iz ranijih dana dokaz je da su majka i ćerka oduvek bile veoma bliske

FOTOGRAFIJA DANA: Evo kako su izgledale Svetlana Bojković i Katarina Žutić pre 24 godine, a mnogi komentarišu samo jedno!

Glumica Svetlana Bojković i njena ćerka glumica Katarina Žutić vrlo su važna imena srpskog glumišta, ali privatno one su kao svaka majka i ćerka- potpuno nerazdvojne.

Naime, nedavno se na društvenim mrežama pojavila predivna fotografija iz davne 1997. godine, na kojoj Svetlana i Katarina poziraju nasmejane i vrlo bliske. Nije poznato kojim povodom je nastala fotografija Svetlane Bojković i Katarine Žutić, ali je nesumnjivo mnoge raznežila, sudeći po snažnoj povezanosti između njih dve, koja je primetna.

Takođe, mnogi su primetili da je Žutićeva nasledila lepotu upravo od majke, te da obe blistaju i da godine ne ostavljaju trag na njima.

Pročitajte: U njega se Svetlana Bojković zaljubila tokom studija, rodila mu ćerku, a onda ga napustila! Ovaj poznati glumac je bio njen prvi muž (FOTO)

 

 

Inače, Katarinu je Ceca Bojković dobila sa filmskim i pozorišnim glumcem Milošem Žutićem. Žutićeva je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Predraga Bajčetića, a iza sebe ima brojne uloge i ostvarenja.

Svojevremeno, Svetlana je govorila o načinu na koji je vaspitala Katarinu, te i da li je savetuje.

- Vaspitavala sam je da se sama svojim radom bori i razvija, da s punom odgovornošću i izgrađenim stavom stane na svoje noge. Zadovoljna sam što je u tome uspela. Mi danas razgovaramo o svemu tome, ali ja, nikako, ne namećem unapred svoj stav, već razumnim dijalogom dolazimo do toga da Kaja donese svoju odluku - rekla je Svetlana za "Blic" .

Komentari (0)

Loading