Celebrity News

Nove fotografije iz doma Seke Aleksić će vas ostaviti bez teksta: Za ovaj tajni kutak u dvorištu pevačice malo ko je znao (FOTO)

Dom Seke Aleksić, bajkoviti zamak u Staroj Pazovi, sa velikim imanjem, predstavlja pravo malo carstvo za celu porodicu. Od saune, do bazena, svaki član porodice ima svoj omiljeni kutak, a kada je pravila svoj dom, pevačica je mislila na svaki detalj, uključujući čak i kutak za kućne ljubimce. Ipak, imanje u Staroj Pazovi krije i kutak za koji je malo ko mogao da pretpostavi, da ga Seka poseduje.

Nove fotografije iz doma Seke Aleksić će vas ostaviti bez teksta: Za ovaj tajni kutak u dvorištu pevačice malo ko je znao (FOTO)

Kada je na ošte iznenađenje svih, Seka izjavila da se nikada iz Stare Pazove ne bi preselila na beogradski asfalt, mnogi su se zapitali. šta je to toliko posebno u Pazovi, kada pevačica ne namerava da napusti njene čari, već je tamo izgradila poseban svet za sebe i svoju porodicu.

Dom Seke Aleksić pravi je raj, a imanje koje ga okružuje, skriveno od radoznalih pogleda, oaza je mira u kojoj spokojno odrastaju njeni sinovi Jakov i Jovan.

Pročitajte: Da li je Seka Aleksić jedina domaća zvezda koja u domu poseduje ovo?! Zavirite u luksuzan dvorac u Staroj Pazovi (FOTO)

Osim skupocenog garderobera, besprekorno uređenog doma, i bajkovitog dvorišta, Seka jedan kutak svog raja retko kada pokazuje.

Naime, malo ko zna da dvorište vile u Staroj Pazovi krije malu baštu, koju pevačica sama uzgaja sa puno truda i ljubavi.

Pročitajte: EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE - Veliko slavlje u domu Seke Aleksić! O povodu će se pričati

O sadnicama, koje zauzimaju veliku površinu zemlje na imanju, Seka brine sama, jer je za nju od velike važnosti da na trpezi za njene mališane uvek bude organsko voće i povrće.

Komentari (0)

Loading