Celebrity News

Skandal: Eminin Sadetin pisao poruke OVOJ poznatoj Srpkinji (FOTO)

Pomirenje Sadetina Sarana i Emine Jahović, kako su domaći mediji preneli, čuvano je u najstrožoj tajnosti, a nekadašnji par pokušao je navodno da svoj odnos popravi i podigne na viši nivo. Ipak, Emina Jahović odmah se oglasila da demantuje napise, a čini se da su povod za njenu reakciju upravo poruke Sadetina Sarana koje je slao ovoj poznatoj Srpkinji, a koje su igrom slučaja dospele u javnost.

Skandal: Eminin Sadetin pisao poruke OVOJ poznatoj Srpkinji (FOTO)

Pomirenje Sadetina Sarana, turskog biznismena i Emine Jahović postalo je vest dana, sve dok se ona nije oglasila kako bi demantovala napise o pomirenju. Ipak, nedugo nakon njenog dematnija, usledio je novi skandal, umesto Emini, Sadetin je poruke slao ovoj poznatoj Srpkinji.

Kako "Blic" otkriva, Sadetin Saran u poslednje vreme poruke razmenjuje sa atraktivnom crnkom Kristinom Pantelić.

Pročitajte: OPASNICA - Emina Jahović PONOVO u vezi sa milijarderom! Ovo su detalji! (FOTO)

Iako je prema rečima izvora Kristina prva uputila poruku turskom milioneru i bivšem dečku Emine Jahović, on joj je svesrdno odgovorio, a onda počeo da joj lajkuje fotografije na "Instagramu".

Upravo ove poruke svedoče da veza između Emine i Sadetina nije i ne može biti obnovljena, uprkos navodima domaćih medija, da je nekadašnji par ponovo sve intimniji i da sve češće provodi zajedničko vreme.

- Emina i Sadetin su se prvo čuli telefonom, pa su zakazali sastanak. Videli su se u restoranu u Istanbulu koji su često posećivali još dok su se zabavljali, pa mu je Emina ispričala kroz kakve probleme prolazi zbog Mustafinog nemara prema deci. Ispričala mu je da on duže vreme ne plaća alimentaciju za sinove Jamana i Javuza, što majku njegove dece pogađa jer to smatra zapostavljanjem. Često pitaju što tata ne dolazi, pa im Emina objašnjava da ima previše obaveza iako su se svađali kada su se poslednji put videli. Sa Sadetinom je razgovarala dva sata, večerali su, a kako je restoran počeo da se puni, on je platio račun, pa su se odvezli njegovim automobilom - rekao je za "Srpski telegraf" izvor blizak pevačici.

Komentari (0)

Loading