Celebrity News

Story EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Kostadin i Valentina Terzić presrećni! Mali Vuk Terzić uskoro postaje stariji brat

Kostadin Terzić, sin generalnog direktora „Crvene zvezde“ Zvezdana Terzića, nedugo po proslavi prvog rođendana sina Vuka saznao je da će ponovo dobiti dečaka, a lepe vesti biće krunisane svadbenom ceremonijom u septembru.

Story EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Kostadin i Valentina Terzić presrećni! Mali Vuk Terzić uskoro postaje stariji brat

Prethodnih sedmica svedočili smo brojnim medijskim napisima o ispunjenom životu koji ovih dana vodi Kostadin Terzić (30), pa da se pridružimo i mi, ali najnovijim, ekskluzivnim podatkom. Sin generalnog direktora fudbalskog kluba „Crvena zvezda“ Zvezdana Terzića (55) nedavno je proslavio prvi rođendan i krštenje sina Vuka, a već ga je obradovala informacija da je na putu i drugi naslednik.

Naime, kako saznajemo, Kostadinova izabranica Valentina Lopičić trudna je po drugi put pa će Vuk kroz nekoliko meseci dobiti mlađeg brata. Zbog ove informacije svi u porodici Terzić veoma su srećni i uzbuđeni, naročito ponosni deda. Kostadina i Valentinu lepe vesti zatekle su nedavno, kada su imali dosta razloga za zadovoljstvo na privatnom planu. Atraktivna Podgoričanka i Terzićev naslednik, koji je i sam poslovno angažovan na Marakani, ne samo da su nedavno sinu Vuku proslavili prvi rođendan već i duže vreme planiraju svadbu.

Pročitajte: Ekskluzivno! Zavirite na luksuznu proslavu rođendana i krštenje sina Kostadina Terzića! Mama presrećna, deda Zvezdan ponosan! (FOTO)

Instagram

 

Iako su mediji preneli informaciju da se par već venčao na intimnoj ceremoniji, veliko slavlje koje su planirali još početkom prošle godine izostalo je zbog mera protiv epidemije koronavirusa. Međutim, kako takođe saznajemo, svadba bi mogla da usledi već u septembru, ukoliko se u narednih mesec dana epidemiološka situacija ne bude pogoršala. Medeni mesec već su, na neki način, imali, budući da su se tek nedavno vratili s romantičnog putovanja u Dubai. Par je svakako mlad i još uvek do ušiju zaljubljen, pa su na tom odmoru uživali u međusobnoj ljubavi i činjenici da uveliko formiraju pravu, veliku porodicu koja će uskoro postati četvoročlana.

Još ekskluzivnih priča pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 11. avgusta.

Story

 

 

 

Komentari (0)

Loading