Celebrity News

Sedam dana od očeve smrti, a šta radi Teodora Bjelica? (VIDEO)

Ćerka Miroslava Lazanskog, Teodora Bjelica, koja od pokojnog oca nije dobila čak ni prezime, na sahrani vojnog analitičara i novinara nije se pojavila. Kako je taj dan provela, zna samo ona, pak, o svojim osećanjima nije govorila. Sedam dana od smrti Miroslava Lazanskog, mlada glumica odlučila je da mirno nastavi sa svojim životom, a evo kako sada provodi vreme.

Sedam dana od očeve smrti, a šta radi Teodora Bjelica? (VIDEO)

Ćerka Gordane Bjelice i Miroslava Lazanskog, od oca nikada nije čula toplu reč, njegovo prezime nije nosila, a samo ona zna kako se osećala, dok se njena mama na sudu borila da njena devojčica postane i priznata ćerka.

Teodora nije krila da joj je očinska figura nedostajala u životu, pa ipak, majka joj je vremenom postala ceo svet, najbolji prijatelj i oslonac.

Pročitajte: SVI JE ZNATE - Evo koja naša prelepa glumica je vanbračna ćerka Miroslava Lazanskog koju nikada nije priznao (FOTO)

Kako je Gordana jednom prilikom rekla, ona i Teodora o njenom ocu razgovarale su samo jednom, a onda je na tu temu stavljena tačka:

- Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka. Nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Imale smo jedan ozbiljan razgovor kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo.

Odluku da ne ode na sahranu Miroslava Lazanskog Teodora je donela sama, u medijima se nijednom nije oglasila povodom smrti čoveka koji je nije priznao, a sedam dana nakon njegove smrti mirno je nastavila sa svojim životom.

Pročitajte: Teodora Bjelica održala lekciju stila - Glumačka zvezda u usponu je modna ikona (foto)

Video na kome je ceo tim priprema za set, pokazao je nasmejanu Teodoru, prelepu i vedru, ipak, kakve se bure kriju iza širokog osmeha zna samo mlada glumica.

Komentari (1)

Loading
Gordana

15:56 11.08.2021

Otac nije zeleo da je prizna kao svoji cerku.Sta sad da radi nego da nastavi sa svojim zivotom i do sada je zivela bez njega iako je bio ziv.