Celebrity News

Najromantičnija scena sa dočeka olimpijaca: Vreli poljupci Dače Ikodinovića i Maje Ognjenović (FOTO)

Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Svoj brak i odnos čuvaju od radoznalih pogleda, a o njihovom odnosu najčešće se piše, onda kada Dača javno bodri i podržava svoju suprugu, ne propuštajući da još jednom istakne njen veliki uspeh.

Najromantičnija scena sa dočeka olimpijaca: Vreli poljupci Dače Ikodinovića i Maje Ognjenović (FOTO)

Beograd je pre dva dana, sa osmehom dočekao bronzane odbojkašice, koje su svoj uspeh proslavile kako dolikuje. Ipak, najemotivniji bili su kadrovi uslikani na aerodromu Nikola Tesla, gde su porodice sa nestrpljenjem čekale da zagrle svoje heroine.

U gomili ljudi, bio je i Danilo Ikodinović, nestrpljiv da posle nekoliko nedelja razdvojenosti, ponovo zagrli svoju suprugu Maju, koja je i ovog puta postigla veliki uspeh i još jednom svog supruga učinila najponosnijim na svetu.

Pročitajte: Maja Ognjenović - Prebrodila sam OZBILJNU KRIZU!

Ata Images

 

Nije ovo ni prvi, a ni poslednji put da Danilo vatreno bodri svoju suprugu, a pre nego što je otputovala na "Olimpijske igre" u Tokio, Dača se potrudio da se Srbija još jednom seti, ko je Maja Ognjenović.

‒ Maja Ognjenović za reprezentaciju Srbije igra od 2003. Za poslednjih 19 godina samo je 2017. preskočila nastup za reprezentaciju, jer je bila preumrona i imala sitne povrede. Znači, 18 godina je predstavljala svoju državu. Poslednjih deset godina reprezentacija nije mogla da se zamisli bez nje. Njeno ponašanje na terenu i van njega je besprekorno. Primer u svakom pogledu. Na klupskom nivou poslednjih osam godina igra samo u najboljim klubovima na svetu, i u svima je lider - napisao je tada na "Twitteru".

Pročitajte: Maja Ognjenović prvi put OTVORENO o braku s Dačom - Nema ničeg lepog u tome!

Ata Images

 

A sada je sa osmehom na licu dočekao svoju suprugu. Da li joj je izgovorio čestitku, ili neke intimnije reči, ostaće samo njihova tajna, ali poljupci i zagrljaji koje su Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović razmenili na aerodromu Nikola Tesla definitivno zaslužuju olimpijsko zlato, i to za najvredniju disciplinu, iskrenu ljubav!

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading