Celebrity News

Prelepo! Četvoročlana porodica na okupu: Anastasija Đurić pokazala sinove (FOTO)

Sinovi Anastasije Đurić definitivno su njena najveća radost, za koju se godinama borila. Sada kada je mama dva dečaka, blogerka je neopisivo srećna, a svoje emocije sa pratiocima je podelila i ispod prve zajedničke fotografije njenih sinova.

Prelepo! Četvoročlana porodica na okupu: Anastasija Đurić pokazala sinove (FOTO)

Andrej i Aleksej, sinovi modne blogerke Anastasije Đurić, došli su kao nagrada, jer se Anastasija godinama borila da se ostvari u ulozi majke. O svom VTO iskustvu govorila je za naš magazin, kao i da je tokom druge trudnoće jednu bebu izgubila. Ipak, iz svega je izašla kao borac, sa verom da će sve biti uredu i da će Aleksej na svet stići kao zdrava beba.

Porođaj je prošao u najboljem redu, mama i beba su stigli kući, a tata Steva i mali Andrej, koji više nije tako mali, oduševljeno su dočekali novog člana svoje, muške ekipe.

Prvu porodičnu fotografiju, blogerka je objavila na "Instagramu", a uz nju je opisala i kako se oseća sada, kada je mama dva dečaka.

Pročitajte: Modne blogerke presudile - Ove haljine će biti najnosiviji modni komad za predstojeće leto (FOTO)

- Prvi put, nas četvoro na slici. Ja i dalje ne mogu da verujem da sam mama dva dečaka! A neke emocije se ne mogu preneti slikom, pa ni rečima - napisala je ona.

Čestitke i reči podrške preplavile su Anastasijinu objavu, a pratiteljkama nije promaklo da se sreća koju oseća vidi na Anastasijinom licu i da već mesec dana nakon porođaja ona blista.

Komentari (0)

Loading