Celebrity News

Godinama krije svoju ljubav: Ovaj poznati političar osvojio je srce Olivere Kovačević (FOTO)

Emotivni izabranik Olivere Kovačević tajna je, koju urednica zabavnog programa "Javnog servisa" vešto krije. Besprekornu i zavidnu karijeru izgradila je bez da se o njenom privatnom životu zna mnogo toga, ipak, da svoje emotivne izbore sačuva od javnosti, veoma se potrudila.

Godinama krije svoju ljubav: Ovaj poznati političar osvojio je srce Olivere Kovačević (FOTO)

Međutim, Olivera Kovačević već godinama je srećno zaljubljena, a pored sebe ima muškarca koji je voli, poštuje i u svemu podržava. Ipak, čak i kada je o njihovoj vezi govorila, Oliveri je za rukom pošlo da sačuva njegov identitet.

- Jesam. Srećna sam. Uvek je potreban partner da biste bili srećni. Ja jesam srećna žena - rekla je za medije ona.

U jednom intervjuu za naš magazin otkrila je da je ljubav partnera čini živom, pa ipak i tada je odolela škakljivim pitanjima, kakvih je sama postavila mnogo, i njegov identitet nije nam otkrila.

Pročitajte: Olivera Kovačević iskreno - Nada me je održala!

- Ljubav je važna da bi čovek osetio da je živ. Ljubav vas najlakše kroz život nosi, zahvaljujući njoj možete da savladate prepreke koje inače ne biste mogli. Značajna je zbog toga što je slobodna volja. Ništa vas ne može naterati na ljubav. Okolnosti vas mogu naterati na udaju, na zločin, Bog vam može uraditi sve, ali ne može vas naterati da volite - rekla nam je tada.

Ipak, emotivni izabranik Olivere Kovačević nije nam ostao nepoznanica.Čelična lejdi godinama je u srećnoj vezi sa uspešnim političarem Borkom Stefanovićem.

Ata Images

 

 

Komentari (2)

Loading