Celebrity News

Uskoro baka po drugi put, a izgleda kao milion dolara: Ova lepotica je supruga Zvezdana Terzića (FOTO)

Supruga Zvezdana Terzića retko je prisutna u javnosti. Generalnom direktoru Crvene Zvezde podarila je troje dece, a sada čeka svoje drugo unuče. Ipak, ona je i danas sinonim za negovanu ženu za koju su godine samo broj.

Uskoro baka po drugi put, a izgleda kao milion dolara: Ova lepotica je supruga Zvezdana Terzića (FOTO)

Maša Terzić danas je prava lepotica, a kada se zapitate na koga liči, dovoljno je da pogledate jednu od porodičnih fotografija porodice Terzić i sve će vam biti jasno.

Svetlana Terzić, majka Maše, Kostadina i Nikše Terzića, prava je lepotica. Negovana, odmerena, besprekornog stila, supruga Zvezdana Terzića prava je dama, ali i retko viđena žena na domaćoj javnoj sceni.

Pročitajte: Ekskluzivno! Zavirite na luksuznu proslavu rođendana i krštenje sina Kostadina Terzića! Mama presrećna, deda Zvezdan ponosan! (FOTO)

Ata Images

 

Svesna činjenice da je njen suprug, kao i deca, pod budnim okom javnosti, Svetlana je odabrala da se što manje pojavljuje kao i da se o njoj što manje zna. Upravo ta njena želja je i razlog iz kog Zvezdan o svom braku veoma retko govori javno.

Svetlana je danas majka troje odrasle dece, uskoro će postati baka i po drugi put, a poziv koji izuzetno voli, poziv profesora, jedan je od strasti koja na njeno lice vraća osmeh. 

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading