Celebrity News

Ovo su ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića! Ponosna mama PRVI PUT pokazala Milu i Veru (FOTO)

Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića već imaju jedanaest godina. Mila i Vera odrastaju daleko od očiju javnosti, a poznati roditelji trude se da svojim devojčicama obezbede željenu privatnost i bezbrižno detinjstvo. Iz tog razloga, javnost do danas nije imala priliku da upozna ove preslatke devojčice.

Ovo su ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića! Ponosna mama PRVI PUT pokazala Milu i Veru (FOTO)

Mama Sloboda i tata Vojin potrudili su se da svojim devojčicama pruže bezbrižno detinjstvo, beskrajnu ljubav, podršku, ali i neophodno vaspitanje, koje je danas ključno u formiranju ličnosti mališana. Iako se trude da ih usmere ka vrednostima, koje su danas pomalo pomućene, Vojin kaže da svojim devojčicama ne uskraćuju ono što njihove vršnjakinje podrazumevaju kao sastavni deo svog dana.

Sa devojčicama provode vreme u prirodi, posvećeno razgovaraju, ali se trude i da ih zaštite od njihove velike popularnosti, jer kako poznati glumac kaže, neke priče mogle bi ostaviti ozbiljan trag na devojčice.

Pročitajte: U dom Slobode i Vojina Ćetkovića stiglo pojačanje! Glumac ostvario svoj veliki san (FOTO)

Aleksandar Čavić

 

- Bilo nam je teško kada smo bili mlađi. Bilo je izuzetno teško kada smo tek krenuli da se zabavljamo, ili kada smo dobili decu. Smatram to odrazom ovog površnog vremena, u svakom smislu. Nas, s druge strane, kao javne ličnosti, ne štiti ništa. Kada izađem na ulicu ja sam javna ličnost, ti meni možeš da radiš šta hoćeš, a ja tebi ne smem ništa. Ne postoji ništa što bi zaštitilo mene i moju porodicu. Nikoga nije briga da će nešto možda ostaviti trag na mojoj deci kasnije. - bio je iskren popularni glumac za ,,Nova.rs"

Sa druge strane istakao je da mu je veoma bitno da sa ćerkama razgovara kao sa već odraslim devojčicama:

- Ponekad prepoznam sebe u nekim njihovim gestovima, ali one su ipak priča za sebe, svoji ljudi. Mi se i mazimo i volimo, ali od početka pričam sa njima kao sa odraslim osobama - rekao je u razgovoru za "Bazar".

Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića odlične su učenice, a pohađaju i muzičku školu, koja dodatno utiče na njihovu odgovornost. Mama i tata beskrajno su ponosni na njih, a sada je Sloboda konačno odlučila da ih pokaže javnosti i na "Instagramu" objavila prvu fotografiju sa svojim mezimicama, koje su lepotu očigledno nasledile od nje.

Pročitajte: ČIST HEDONIZAM - Zavirite u privatni album sa letovanja Slobode i Vojina, ovakve ih još NISTE VIDELI (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Stanka

15:25 13.08.2021

Prava 8dilicna porodica,neka vas bog cuva.💕💕💕