Celebrity News

Slomio joj srce i oženio ovu poznatu lepoticu! Evo koji bogati biznismen je bio velika ljubav Katarine Radivojević (FOTO)

Bivši dečko Katarine Radivojević slomio joj je srce, kada je samo nekoliko meseci od raskida sa poznatom glumicom, verio lepoticu, sa kojom danas ima dete.

Slomio joj srce i oženio ovu poznatu lepoticu! Evo koji bogati biznismen je bio velika ljubav Katarine Radivojević (FOTO)

S obzirom na vanvremensku lepotu Katarine Radivojević, mnogi se pitaju kako to da lepa, uspešna i neizmerno talentovana glumica, nikada nije imala sreće u ljubavi.

Njena veza sa Igorem Kojićem zvavršila se krahom, da bi neposredno posle toga, Igor stao na ludi kamen sa Severinom. Ipak, to nije jedini put kada je neki muškarac slomio Kaćino srce zbog veze i braka sa lepom Hrvaticom.

Pročitajte: Srce joj je bilo slomljeno - Ovu lepoticu Igor Kojić ostavio je zbog Severine! (FOTO)

Isti, možda i bolniji scenario, priredio joj je njen tadašnji dečko Vidoje Ristović, koji je, kako se svojevremeno pisalo zbog veze sa Katarinom okončao prethodni brak iz koga takođe ima dete.

Vidoje se naime zabavljao sa tada veoma popularnom Katarinom, a onda je usledio krah ljubavi. Nedugo zatim, Vidoje je na ruku lepe Nikoline Pišek stavio verenički prsten.

Vidoje i Nikolina venčali su se u Monte Karlu, a intimna svadba koštala je oko pola miliona evra, a kao kruna ljubavi nešto kasnije rodila se ćerkica Una.

Komentari (0)

Loading