Celebrity News

Zavirite u zamak Dragane Mirković: U luksuznom domu, jedan kutak ima neprocenjivu vrednost (FOTO)

Dom Dragane Mirković zapravo je pravi zamak u srcu austrijske prestonice, kako je svojevremeno govorila, za njegov enterijer pretežno se pobrinuo njen suprug Toni, dok je za toplinu porodičnog doma, zadužena nasmejana Dragana.

Zavirite u zamak Dragane Mirković: U luksuznom domu, jedan kutak ima neprocenjivu vrednost (FOTO)

Dom Dragane Mirković opremljen je lukzuznim italijanskim nameštajem, koji zauzima centralni salon, gde se nalazi i veliki televizor i kamin, što je ujedno prostorija u kojoj porodica provodi najviše vremena.

youtube printscreen

 

Iz centralnog salona može se preći u prostoriju, koja je Manueli i Marku omiljena u kući, reč je naravno o zatvorenom bazenu, u kome im prijatelji često prave društvo.

Na spratu kuće nalazi se i čuveno kupatilo opremljeno svarovski kristalima, o kome se na društvenim mrežama često pisalo.

Pročitajte: LUDE ŽURKE U SEN TROPEU - Dragana Mirković uhvaćena u provodu, a tek da je vidite u kupaćem!

youtube printscreen

 

Dragana i Toni celu spavaću sobu uredili su u "Versace" stilu, nameštajem i detaljima popularnog brenda, čije kreacije Dragana rado nosi.

Ipak, iako ceo dom odiše luksuzom, najvredniji, za pevačicu neprocenjiv kutak je njena soba sa trofejima, muzičkim priznanjima, kao i pismima koje je tokom karijere dobijala od fanova, a koja ispunjavaju čitavu jednu sobu u kući.

- Moja trofejna soba i neke od dragih nagrada. Želela sam da ovo podelim sa vama i da vam se ponovo zahvalim što, zahvaljujući vama nosim titulu NAJNAGRAĐIVANIJE PEVAČICE. Hvala vam puno, volim vas - napisala je ona zahvalivši se još jednom vernim fanovima.

Ipak, prostrani vrt omiljeno je mesto u dvorcu, a cela porodica uživa u miru i prostranstvu svog velikog, ušuškanog imanja, sakrivenog od radoznalih pogleda.

Komentari (0)

Loading